![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
Vand mp3 LG model TCH-550R cu mp3 , fata detasabila , 4X50 .... Am la el cutie , cutiuta de la fata , tot ...a fost cumparat din Carefour acum cateva luni ...am si garantia pe undeva prin casa cred .. specificatii nu am gasit in engleza dar postez ce am ... ![]() ESPCIFICACIONES • Pantalla: - Alfanumérica con identificador de canciones (MP3) - LCD multicolor • Radio: - FM - RDS (PI, PS, AF, TP/TA) - RDS/PTY-Regional - Modo de programa PTY - PLL radio sintetizado - Selector FM/AM - 24 frecuencias programables - AMS - Escáner de frecuencias - Búsqueda automática y manual • CD: - Convertidor 16 bit D/A - Función Random - Función repetición - Función Intro Scan - Reproductor audio CD/CD-R/CD-RW/MP3 - Función de búsqueda de MP3 por archivo o directorio - Formato compatible con ISO 9660 • Audio: - 4 x 50 Watt Max - 4 canales de salida - Controles de audio electrónicos - Separación de altos y bajos - Control de balance - Control de graves - Control de agudos - 2 canales de salida • Otras características: - Panel frontal mecánico extraible - Acabado de aluminio - Conector ISO - Dimensiones ISO estándar Motivul vanzarii este ca m-am plictisit de el ..si doresc un alpine seriile 98 sau sony ca sunt mai frumoase la aspect parerea mea dar intaietate are alpine...este motat pe masina persoana un logan ...facem orice fel de proba ... trimit si fisier video facut cu tel pe messenger pt cei interesati cu modul de functionare ![]() pret de vanzare : 3.500.000 negociabil messenger : ne0_ang3lz | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2006 |
sincer nu inteleg rostul postului tau ! in magazin este 4.800.000 ... pe forum s-a mai vandut cu 3.500.000 fara garantie(daca dadeai un search gaseai ... ) ...al meu are si garantie asa k 3 mil mi se pare un pret destul de bun ...daca nu intereseaza pe nimeni asta e ! am sa il pastrez eu si gata .. pretul ramane de 3.000.000 fix | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |