![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Pocket Bike !!!
Vand minimoto (Pocket Bike) Honda Wrc - SH ( galben ), 47cc, 3,5 CP, vit maxima 60 km/h, greutate 20 kg, suporta 110 kg, motor in 2 timpi, pret 150 EUR. Contact: George - 0724454318 Va rog(pentru ca nu folosesc prea des internetul), pentru cei interesati dati PM sau sunati la numarul de mai sus!! Multumesc!
__________________ id: mariusionita_ro@yahoo.com tel. 0723.216.799 "Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
din pacate nu pot atasa poze !pentru cei interesati va rog folositi numarul de telefon sau id`ul de messenger pentru detalii! Multumesc!
__________________ id: mariusionita_ro@yahoo.com tel. 0723.216.799 "Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 Location: calarasi |
spune macar cum arata, din ce an este cati km are parcursi, ce probl are, daca are ce acte ai la ea, etc
__________________ YM: alvinrlz , 0722.77.67.55 Procesor.. am, memorie.. si d'aia, placa video sigur, un hard de mai multe rotatii decat masina de spalat, maus care se aprinde belea si tastatura cu bece verzi. kewl huh? | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
@alvinrlz pai ce sa iti spun, arata bine (dimensiunile sunt aprox 1m lungime si 40-45 cm inaltime), de km ce sa iti zic, sincer nu stiu cu aproximatie 150 km, probleme tehnice nu are (din ce stiu, mini moto`ul nu este al meu, este al unui vecin), iar de acte ce sa iti zic, a fost cumparata din italia si ma indoiesc ca mai are vreo factura sau ceva de genul! daca mai ai nevoie de alte detalii, iti stau la dispozitie! o zi buna in continuare!!
|
| | #5 (permalink) | ||
|
rezervata pentru asta seara! revin cu detalii!
|
| | #6 (permalink) | ||
daca se strica, unde o repar ? de unde iau piese / cauciucuri / etc ?
__________________ YM: alvinrlz , 0722.77.67.55 Procesor.. am, memorie.. si d'aia, placa video sigur, un hard de mai multe rotatii decat masina de spalat, maus care se aprinde belea si tastatura cu bece verzi. kewl huh? | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
s`a vandut, thred closed!
|
| | #8 (permalink) | ||
|
alvinrlz daca se strica nu e mare lucru de reparat la ea,sunt multi care se pricep, nu mai zic de service'uri consumabile in afara de cauciucuri se gasesc, si cauciucurile se tocesc foarte greu, in cazul in care nu vrei sa pleci in vacanta cu ea
__________________ id msgr: dabyja2005 sau 0748881133 | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |