![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Amplificatoare, subwoofer ori boxe auto la schimb cu un Sony Ericcson P800...
Sony Ericcson P800, stare buna, cablu date (syncstaion), card 16MB, adaptor card MMC/SD, handsfree, CD-uri, manuale etc. Schimb in special cu statii auto, dar si subwoofere sau boxe,ori un set complet + dif din partea mea... Gasiti aici cateva detalii despre tel pana voi pune niste poze cu el: http://www.clubsonyericsson.com/en/p...p800.shtml#acc ASTEPT OFERTE!!! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
tu ai cablul de date sau deskstandul? daca ai desk standul ofer un cablu de date neoriginal +800.000 pe stand
__________________ 1Dmk2 + 17-40 F4L + 24-105 F4L + canon 50 f1.4 + canon 50 f2.5 + Sigma 70 200 f2.8 + sigma 170-500 + alte acareturi YM! PesteImputit CAND SCRIU "CONTACT: SMS" NU MA SUNATI!!!! NU POT SA RASPUND!!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Aangello am vazut PMul tau...gata s-a rezolvat acum! Stai linistit! Bafta
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Salut..esti din Buc ? As fii eu interesat d telefon, dar in ce stare este? Am o statie Terminator aproape noua folosita f putin, e adusa din Ge de mine.. 900W pe 2 ohmi..450 p 4 ohmi 4+1 canale... ( nu stiu exact cat are pe fiecare canal dar iti pot face poze..vbim pe mess) iar la ea am pus un dif pioneer (12 inch)..tot din Ge. Cutia este home made dar este facuta dupa schema din carticica difului. Pot sa iti spun ca il am pe masina mea.. un peugeot 206 iar daca dau volumul la 50 % din statie si la Mp3 la jumate si setarile la xbass si bass 0 .. nu poti sta in masina ..iti sar plamanii Singura problema ar fii ca eu acum sunt plecat din Buc..si ajung de abia pe 29-30 sept.. Da-mi un pm..sau mess: olivian111@yahoo.com ...daca esti interesat...
__________________ Life Goes On... Last edited by MANIAC222; 13-09-2006 at 16:34.. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |