![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 | OPEL ASTRA 1.7dTI IMPECABILA URGENT!!!
AN FABRICATIE 2001 97.000 KM ACCEPT ORICE PROBA - DISPLAY CU TRIPLU AFISAJ( DATA, TEMP, RADIO) - AIRBAG FRONTAL - AIRBAG LATERAL IN SCAUNE - ABS - PROIECTOARE CEATA - AER CONDITIONAT - VOLAN IMBRACAT IN PIELE + COMENZI AUDIO - INCHIDERE CENTRALIZATA CU TELECOMANDA PE CHEIE - ALARMA GEMINI - JANTE ALIAJ USOR - MANERE INTERIOARE CROMATE - BINE INTRETINUTA (PERS. FIZICA) - Cd-Player Alpine, fata motorizata detasabila - Casetofonul original Opel de rezerva - Plasa portbagaj - 3 cauciucuri de iarna 185/65 R15 PRET: 8.300E NEGOCIABIL URGENT!!! TEL: 0722.593.205 | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
ca tot ai mentionat de comenzile pe volan, functioneaza si la alpine? sau au ramas doar de forma?
__________________ VAND HDDuri 500GB Western Digital Caviar/BLACK & Seagate Barracuda ES.2 - de la 120RON | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
Se pare ca are 80 de cai. Nomercy, ce spui tu cu 90 in sus minim e la motoarele diesel noi. Si nici macar, pentru ca sunt motoare diesel de 1,9 care scot 90 de cai (bine, asta nu inseamna ca nu pot mai mult, dar din diferite motive sunt facute sa scoate 90 de cai). Eu zic ca 80 e bine indiferent daca o conduci in oras sau afara. Oricum e diesel si in depasiri e mai facil decat cu o echivalenta pe benzina, iar in oras...iar e diesel. Eu zic ca e un motor echilibrat. Up de la mine, si scuza-ne de offtopic!
__________________ Daca vrei pace, pregateste-te pentru razboi! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 |
Motorul are urmatoare arhitectura: cilindree 1700cm3 putere maxima 75 cai(undeva pe la 4400rpm, asa zice in carte) are turbo si intercooler. E un motor construit pt economie si fiabilitate, asa am inteles din ce am citit despre el. Consuma MAXIM 4l/100km afara si 7 in oras. Pe testate. Nu e f sprinten, insa cand intra turbo se simte bine. Are rezerve de putere dar in aria de lucru a turbinei, adica peste 1800rpm. E un motor ok ca sa te plimbi fara mari pretentii. Consuma putin, e fiabil si are rezerva de putere. La cilindreea de 1.7, 75 cai e putin dar e bine cum e gandit. Cele de 1.7 si 80 cai sunt CDTI, al meu este DTI. Este acelasi motor insa turbo are ahitectura de admisie variabila. De acolo mai vin acei cai in plus. Si up. Negociabil si urgent | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
daca pot spune asa. 1.7CDTI este un motor diesel Common Rail. Din cate stiu eu turbina nu are geometrie variabila, daca la asta te refereai. Sunt aceleleasi motoroare produse de ISUZU la care s-a marit "un pic" (unde un pic=peste 1000bari) presiunea de injectie :d.Si daca tot vorbim sincer acum, este el motor economic si ia maxim 7 in orash...dar acel consum de "MMAAAXIM 4l/100km afara" nu stiu de unde l-ai scos? ia 4l la 90-100km/h fara A/C.
__________________ VAND HDDuri 500GB Western Digital Caviar/BLACK & Seagate Barracuda ES.2 - de la 120RON | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Quote:
pai omul ti-l vinde cu cati km vrei tu ![]() yeah right, astra break din 2001 si alb la 91000.... voi mai credeti in Zana Maseluta?
__________________ master of dudes. | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |