![]() |
| | #3 (permalink) | ||
|
Salut, Am rugamintea sa oferi mai multe detalii. Din cate inteleg eu, incerci sa vinzi o masina. Prezinta ceea ce vinzi, ofera un minim de informatii. Abordarea ta lasa de dorit si poti avea sansa sa nu vinzi pentru ca un potential client, ca mine se confrunta cu urmatoarele probleme: - HABAR NU AM unde sa sun, sa vorbesc, sa vad masina - NU IMI OFERI comoditatea de a vizualiza masina in niste poze reale - NU mentionezi multe specificatii ELIMINATORII la o masina cum ar fi anul de fabricatie, unicul proprietar sau nu, a fost lovita sau nu, CE MOTORIZARE si multe multe multe altele In concluzie, revizuieste post-ul, ai de schimbat ... pardon, DE ADAUGAT am vrut sa spun, MULTE!! PS: Vrei sa alerg eu dupa tine si sa caut metodele de a lua legatura cu tine? Sau sa mi le dai tu? Gandeste-te putin. Multumesc.
__________________ I just stare at my desk, but it looks like I'm working. I do that for probably another hour after lunch too, I'd say in a given week I probably only do about fifteen minutes of real, actual, work. - Office Space - Playstation Network ID - PULIX82 | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |