![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Vand DACIA 1310L alba din `95
Are 37mii de km PE BUNE,a fost a tatalui meu dar a decedat in 97 si de atunci a cam stat in garaj pana anu trecut in vara cand am luat carnetu si am rulat-o eu inca 3mii de km,i-am mai schimbat ce era nevoie ca deh a cam stat. Merge perfect,nu am avut probleme cu ea decat cele normale pt o Dacie(mi-am schimbat toba,cauciucurile cel mai rau a fost cu bateria) nu a fost pocnita niciodata.Are bord CN,casetofon, boxe Sony si cam atat .Ii rog foarte frumos pe cei care nu sunt interesati de masina sa nu vina cu posturi de genu in targ e mai ieftin,masina asta a fost si este ingrijita,km sunt reali si nu a fost lovita.Nu vreau sa pacalesc pe nimeni facem orice test pe ea.Voi pune si poze.PRET:2000 euro | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
uite'te si tu pe autovit sa vezi cam din ce an .....la 2000 euro....sincer pe asta din poze...daca iti iei 20-25 milioane.....esti boss....sa dea D'zeu sa iei si 2000 euro.dar...este totusi din 95, are aproape 13 ani..mai modifica pretul( un sfat) - up pentru masina...arata binisor
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
Mda 1800 merge, ai dreptate. Insa e un pret corect la cum arata. Sunt f bine informat, in targ la 30 milioane se dau numai jafuri de prin 80-90 cu peste 100mii de km. A mea o avea 12 ani nu 13, si are f putini km. Nu are tabla ruginita si nu iesi prin podea e o mare diferenta. Adica 30 d milioane iau la "rabla" si nu e rabla deloc chiar daca e Dacie de 12 ani. Oricum ms pt up.
| ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Scuze ca ma bag din off... dar nu iti iei la rabla 30 milioane decat daca ii folosesti ca avans pentru o masina noua (pe numele tau) la vre-un dealer care mai primeste inca prin programul "rabla". Faptul ca masina a stat 8-9 ani in garaj nu este un lucru bun decat daca garajul este uscat si incalzit iar masina functioneaza macar 1-2 ori pe luna... si mai exact daca merge pe drum... Nu incerc in niciun caz sa iti micsorez pretul de vinzare... si sunt unul din adeptii pretului corect pentru o masina corecta. Probabil ca banii ceruti de tine nu sunt departe de valoarea reala a masinii. Ia postul meu ca pe un up. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | Quote:
| ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |