![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand All in one DVD/MP3/Divx/TV 3.5" TFT
? CAR In-dash DVD with 3.5" Wide TFT Colour LCD Screen ? DVD/DVD-R/MP3/MP4/Divx/TV/VCD/CD/CD-R/CD-RW Compatible ? MMC/SD/USB Card Reader ? Built-in TV Tuner ? Electronic Anti-Shock ? NTSC/PAL Compatible ? 2 Pairs RCA Output ? Repeat/Program/Random/Intro Play ? AM/FM/MPX Stereo Receiver ? 30 Preset Stations ? Auto Memory Store/Preset Scan ? Preset EQ (Pop/Rock/Classic) ? 4X40w Max. High Power Output ? RDS-EON Function ? Electronic Audio Control ? Subwoofer Output ? Picture Control: Brightness/Contrast/Colour/Tint/Reflection Size ? Card Size Full Function Remote Control ? Rear Monitor Video Output L-am avut pe masina mea si il vand deoarece mi-am cumparat casetofon original Gamma cu CD-Player(vezi ultima poza). Are mufa pentru montare pe Golf 4. Pretzul este fix 1000 RON si va rog fara carcoteli, este un pretz corect avand in vedere ca alte persoane le vand cu cel putin 400E!!! Rel: 0744.489.441 sau P.M. Last edited by psyk3; 04-10-2006 at 00:21.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Salut, te-ar interesa un schimb cu asa ceva? ALPINE CDA-9857R CD Playere MP3 ALPINE auto masina , CDA -9857 R radio cd player mp3 player auto ?casetofoane auto casetofon
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
Sincer sa fiu nu am incerct nimic din ce m-ai intrebat. Tinand cont de faptul ca pe un dvd poti sa pui cel putin 5 filme DIVX(XVID) si muzica cat sa nu ai timp s-o asculti pana la mare nu vad rostul sa testez surse externe. Acum DVD-ul este dat jos(vezi poza) de pe masina si nu am cum sa testez ce m-ai intrebat. | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
eu ti l-as lua sincer si pt mine nu ca sa il dau mai departe dar as vrea un ultim pret ca sa stiu (poate il dau pe al meu intre timp..)
__________________ Yahoo id: dumi_suedezul Nu dati ADD!! IM Only! "Inainte de a bate cu pumnul in masa uita-te daca e vreun cui scos." - Bouvril | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |