![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand renault 21
un amic vinde Renault 21 model II,alb, jante aliaj 15", alarma, inchidere centralizata, eleron culoare rosie, bine intretinuta, 90 cp, capacitate cilindrica 1721cmc, fabricatie 1989-decembrie. pret 2200 euro,neg. poze in curand. rel la tel 0745.680.652. Adi
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
up! maine sper sa pun poze... Eu personal m-am plimbat cu masineta... se misca ok... exteriorul arata chiar decent... PS: are mai multi cai
__________________ just cruisin'... ATENTIE! Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
inca n-am primit pozele ![]() dar totusi .. up!
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |