![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Renualt Megane Scenic 1.9dci
se vinde sus numita masina, care apartine mamei mele, masina se vinde in urma upgradeului la o LAGUNA 2.2dCi noua Detalii: PRIMUL PROPIETAR Data Livrarii: 03.07.2001 KM REALI: 52xxx km (TOATE reviziile si reparatiile facute la IPSO, facturi+carte de service) DOTARI:
Restul dotarilor sunt cele de serie, obisnuite pt Megane MASINA ARE SCHIMBAT LUNA ASTA: Planetara Dreapta + Bascula Inferioara Dreapta (IPSO facutra de 25 milioane) Pompa Motorina (IPSO Factura de 14 milioane) am ambele piese acasa pastrate in mod special ca sa se vada ca nu sunt lovite Masina are zgarieturi pe ea ce necesita revopsire pe o mare parte a caroseriei dar nu a fost NICIODATA accidentata, tocmai din acest motiv masina se va revopsi pe CASCO (pe cheltuiala mea) odata ce gasesc un client deoarece nu vreau sa apara vorbe cum ca cine stie ce ar fi patit masina. Contact: telefon :0744267676 - George mail: pesteimputit@gmail.com FARA THREAD-CRAPPING VA ROG ACCEPT ORCE VERIFICARE IN ORICE SERVICE ACREDITAT RAR SI RENAULT SAU LA COMPUTEST IN VITAN. poze miane dimineata pe lumina
__________________ 1Dmk2 + 17-40 F4L + 24-105 F4L + canon 50 f1.4 + canon 50 f2.5 + Sigma 70 200 f2.8 + sigma 170-500 + alte acareturi YM! PesteImputit CAND SCRIU "CONTACT: SMS" NU MA SUNATI!!!! NU POT SA RASPUND!!! | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
aaaa.... interesanta miscare din partea mea: pret 9500 euro (evident masina are si alrma+inchidere centralizata) inca o chestie care este in masina este un suport brodit specific masinii pe care se poate prinde orice suport de mobil sau PDA fara a se gauri bordul imi cer scuze ca nu am avut timp de poze. promit sa fac maine poze cu int + exterior + facturile cele mari (planetara+pompa de motorina si o poza a talonului)
__________________ 1Dmk2 + 17-40 F4L + 24-105 F4L + canon 50 f1.4 + canon 50 f2.5 + Sigma 70 200 f2.8 + sigma 170-500 + alte acareturi YM! PesteImputit CAND SCRIU "CONTACT: SMS" NU MA SUNATI!!!! NU POT SA RASPUND!!! | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |