![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| DE vanzare Opel Frontera '94
Opel Frontera din 1994, pe motorina, 2260centimetri cubi. Verde metalizat. Masina a trecut ITP-ul pe data de 09.06.2006, si a fost refacuta, dupa care a stat ceva vreme. Stare de functionare buna. Pret:3500 euro negociabil(omu vrea sa scape neaparat de ea) Contact:0721249273 - Viorel Poze nu am deoarece nu am avut ocazia. Masina merita insa sa fie vazuta, este o masina zdravana si robusta. De altfel cine cunoaste despre ceea ce vorbesc, isi da seama ca este un chilipir. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Masina este in Bucuresti, actele sunt super-in regula!Revizia(de exemplu) a fost facuta acum 3 luni(09.06). Dotari nu as sti ce sa zic, are bull-bar, e zdravana. Ditamai vita, omu' a mers cu ea pe sleauri(ii placea sa pescuiasca), si a avut grija de ea. Sunati cu incredere, merita! Poze deocamdata nu am cum. Oricum, am mai dat anuntul si pe 4X4.ro si e destul de interesata lumea si pe acolo. Last edited by rust; 04-10-2006 at 20:48.. Reason: detalii | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
masina a fost pe str masina de paine acolo a stat vremea aceea pe care o spui ?
__________________ YahooMSG :v_gimmy | TEL : 0765.24.26.84 OFER TRANSPORT, VAND COMPONENTE LAPTOP TOSHIBA TECRA M3,suport bare Mont Blanc pentru VW Passat sau Golf Variant, VAND NOKIA 1661 NOI ...CODATE | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |