![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Salut, Dupa cum am zis si in titlul , aduc piese auto la comanda. Unele le am in tara pe stoc, iar altele le aduc de afara pe comanda. Piesele sunt noi! Nu beneficiaza de garantie! Nu pot sa dau factura ! [ Faruri , stopuri , piese de motor , articulatie , bandouri , cam orice va trebuie si UNELE ELEMENTE DE CAROSERIE ! ] Nu am cum sa pun o lista cu preturi , am un numar foarte mare de piese deci nu am cum sa fac o lista. Vom proceda in felul urmator : 1. Voi scrieti pe forum ce piesa va intereseaza ; 2. Ce masina aveti ; 3. Ce motor aveti pe masina [ chiar daca piesa nu este pentru motor , ma ajuta pe mine sa identific codul piesei ] ; 4. Cati KW are motorul ; 5. Capacitatea exacta. Dupa ce imi dati datele in maxim 24 de ore va dau un raspuns , daca am pe stoc sau nu , daca pot sa aduc sau nu si nu in ultimul rand pretul. Astept intrebarile/comenzile voastre !
Last edited by razak; 04-10-2006 at 15:34.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
@cata : 1. bieleta de directie sau stabilizare ? 2. ce este un reflector de pietre ? fii mai explicit3. badourile alea ... am nevoie de seria de la caroserie , cate usi are masina ... com on ppl detalii Am scris si mai sus : Vom proceda in felul urmator : 1. Voi scrieti pe forum ce piesa va intereseaza ; 2. Ce masina aveti [ marca , model , an ] 3. Ce motor aveti pe masina [ chiar daca piesa nu este pentru motor , ma ajuta pe mine sa identific codul piesei ] [ codul motorului ex : C20xxxx blah blah ] ; 4. Cati KW are motorul ; 5. Capacitatea exacta. 6. Pentru elemente de caroserie : Seria Caroseriei. Cata ... reia te rog detaliile de mai sus ca sa-ti zic pretul corect si eventual sa-ti dau ce-ti trebuie nu altceva ![]() @mugurg nu pot sa te ajut decat cu original , pe comanda cu avans 50% [ am nevoie de seria de la caroserie de asemenea ] Last edited by razak; 05-10-2006 at 14:32.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Grila fatza (din bara de protectie)+proiectoare (tot incorporate in bara)+bandourile laterale+scrumiera (gri, de preferat)+1 buc. grila difuzor spate (tot gri), sau macar o parte din ele pentru urmatoarea masina: -BMW 520i -model E34 -motor 1991cm3/95kW -an fabricatie 1989. In poza o sa vezi exact despre ce vorbesc. Multumesc!
__________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice... | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
ma intereseaza pt o kia sephia an 1996 motor 1.5i 60kw, benzina ma intereseaza filtru aer,benzina, polen si setul de curele distrubutie ac...etc astept mesaj
__________________ YahooMSG :v_gimmy | TEL : 0765.24.26.84 OFER TRANSPORT, VAND COMPONENTE LAPTOP TOSHIBA TECRA M3,suport bare Mont Blanc pentru VW Passat sau Golf Variant, VAND NOKIA 1661 NOI ...CODATE | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
ok imi cer scuze de absenta dar am avut ceva de rezolvat @Painer ma interesez azi si iti spun sigur @bogdanmaestro azi ai si tu un raspuns @pitbullu cu filtrele te rezolv aproape sigur , azi iti dau si o lista de preturi. @v_gimmy ma interesez si iti spun @tibi_usb vb pe mess daca am timp , dar cel mai bine imi lasi aici o lista cu ce vrei pentru masinuta ta si toate datele necesare : 1. Voi scrieti pe forum ce piesa va intereseaza ; 2. Ce masina aveti [ marca , model , an ] 3. Ce motor aveti pe masina [ chiar daca piesa nu este pentru motor , ma ajuta pe mine sa identific codul piesei ] [ codul motorului ex : C20xxxx blah blah ] ; 4. Cati KW are motorul ; 5. Capacitatea exacta. 6. Pentru elemente de caroserie : Seria Caroseriei. UP ! | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Revenim cu raspunsuri ![]() @ Painer ma intereseaza sa stiu daca e disc ventilat sau nu ? Ti-am dat si pm. @bogdanmaestro pt bavareza ta am : Proiector : 186.12 Ron / BUC Grila Dreapta : 30 Ron Grila Stanga : Nu am pe stoc acum dar se poate aduce la comanda. Restul de piese din pacate nu am cum sa ti le aduc. @pitbullu filtre am dupa cum urmeaza : Filtru aer : 32 Ron Filtru Combustibil : 37 Ron Filtru Ulei : 12 Ron Filtru Polen : 40 Ron Ulei : Nu am ![]() @v_gimmy pt tine am : Filtru Aer : 50 Ron Filtru Combustibil : 63 Ron Filtru Ulei : 24 Ron Filtru Polen : Nu am pe stoc Curea Distributie : Cu 145 Dinti 115 Ron sau Cu 107 Dinti 70 Ron Curea Transmisie [ Alternator ] : 22 Ron Curea Transmisie [ Pompa Servodirectie ] : 25 Ron Curea Transmisie [ Compresor Aer Conditionat ] : 32 Ron @tibi_usb ma interesez. @rose.rosse da-mi codul te rog ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------------- LE : @tibi_usb pt tine : Disc Ambreiaj : 220 Ron la com in 9 zile Rulment roata fata : 145 Ron Filtru Aer : 52 Ron Filtru Ulei : 24 Ron Filtru benzina : 76 Ron Amortizor : 365 Ron bucata / gas sau 330 Ron bucata / ulei Cap bara : 107 Ron @mugurg sry ... dar nu am cum sa fac rost de el la un pret bun. Last edited by razak; 12-10-2006 at 15:41.. | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
mersi o sa merg la mecanic si sa vad ce imi spune de manopera piesele cam ce marca sunt, curelele ma intereseaza si filtrele ?
__________________ YahooMSG :v_gimmy | TEL : 0765.24.26.84 OFER TRANSPORT, VAND COMPONENTE LAPTOP TOSHIBA TECRA M3,suport bare Mont Blanc pentru VW Passat sau Golf Variant, VAND NOKIA 1661 NOI ...CODATE | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
salut, pentru daewoo lanos ai ceva? motor 1.5 63kw parca, 4 usi. imi trebuie o pompita de la vasul de lichid de stergator parbriz (este chiar langa rezervorul de lichid de spalat geamuri. am inteles ca ar fi aceasi ca la nubira dar nu sunt sigur. astept raspuns cat mai curand. merci
__________________ i live my life 10 seconds at a time.... | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |