![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Santiago Bernabeu | cumpar masina !!!
vreau si eu o masina, (sa invat sa conduc - de abia mi-am luat permisul) caut ceva nu prea scump dar bun ![]() ce anume ma intereseaza: sa aiba aer conditionat in primul rand\ sub 100 de mi de km neaparat, ofer maxim 5000 de euro; daca e ceva bun si se merita pot da si mai mult. ma gandeam la o dacie solenza sau super nova ps: eu nu ma pricep la masini dar am prieteni care se pricep ff bine - asa ca oferte "tzepuie" sa nu aiba loc aici | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Santiago Bernabeu |
nu cred, asa cum v-am mai spus sunt incepator, intai vreau sa invat sa merg, degeaba dau atatia bani pe o masina acum, si daca e sa o lovesc nitel sau sa plang dupa ea.... si daca imi iau una pt inceput nu vreau sa dau nici multi bani; asa imi luam un hyunday coupe | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
iti fac si eu o oferta Vand Kia Sephia Urgent
__________________ YahooMSG :v_gimmy | TEL : 0765.24.26.84 OFER TRANSPORT, VAND COMPONENTE LAPTOP TOSHIBA TECRA M3,suport bare Mont Blanc pentru VW Passat sau Golf Variant, VAND NOKIA 1661 NOI ...CODATE | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Mar 2005 Location: Santiago Bernabeu |
sti pe unde as putea sa gasesc o masinuta din aia ? - si in banii astia, si cu 4 locuri, am cautat pe net niste poze, si se pare ca nu exsita ... :d nu de alta, dar cred ca boala e transmisibila ![]() ma intreb daca o exista leac ceva. Last edited by Real-Madrid; 13-11-2006 at 19:54.. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |