![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand matiz 2003 30.000 km, Radio-CD, A/C
Vand Matiz. Detalii: 30.000 km an 2003 A/C Radio CD - Pioneer Intretinut, arata super bine. Am masina de cateva luni si nu am avut nici macar o problema. Merge super. Am luat-o atunci pentru ca nu mai aveam bani pentru casa. Am luat masina, mi-am facut treaba cu ea, si acum mi-am revenit cu banii, plus ca pana la primavara sunt pe standby cu casa cand va trebuii sa o tencuiesc si sa ma mut efectiv in ea. Sincer, matizul nu ma mai satisface, nu prea am loc, nu este puternica, pe scurt nu este o masina pentru mine acum. Vreau sa o dau sa mai pun niste bani si sa imi iau o octavia 2 in leasing. Eu am dat pe ea 4000 euro, vreau tot 4000. Masina chiar e buna, a fost la 2 gagici pana sa ajunga la mine, super ingrijita in interior, nimic tocit, etc.... Singura problema este o zgarietura pe laterala si o usoara lovitura in pragul de la usa din stanga spate. Mi s-a zis ca se rezolva cu 100 euro. voi atasa si cateva poze maine. 0722-626.599 0740-121.967
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: 905350 |
ofer 3600 daca nu e alba
__________________ C2Q Q9550 ~ Gigabyte EP45-UD3P ~ 2 x CM2X1024-6400 ~ PowerColor HD4870 1Gb ~ Seagate 160GB + 250GB S-ATA ~ Audigy 2 ZS ~ LG 4163B ~ Corsair TX650W ~ Samsung 2232BW ~ Antec 3000B ~ Razer DeathAdder ~ Logitech G15 rev2 ~ Logitech Z5500 | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
scuze tuturor ca nu am pus poze, dar era prea murdara, nu prea am apucat sa o spal si arata cam naspa ![]() nu am uitat insa .... Boro> imi pare rau, nu o dau cu 3600. Este gri metal, adica argintie.
__________________ Cine se scoala de dimineata, casca toata ziua si se culca mai devreme. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2003 Location: 905350 |
oferta mea este inca valabila
__________________ C2Q Q9550 ~ Gigabyte EP45-UD3P ~ 2 x CM2X1024-6400 ~ PowerColor HD4870 1Gb ~ Seagate 160GB + 250GB S-ATA ~ Audigy 2 ZS ~ LG 4163B ~ Corsair TX650W ~ Samsung 2232BW ~ Antec 3000B ~ Razer DeathAdder ~ Logitech G15 rev2 ~ Logitech Z5500 | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
| ok boro, voi tine minte. Tocmai am pierdut o oferta buna la o masina, daca apare alta si nu am dat matizu', te voi contacta. Dar sa stii ca la banii aia scot CD-ul. Las doar boxele si antena interna.
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
Este 5000 noua? Ma bucur. Insa tot 3900 ramane pretul.
|
| | #16 (permalink) | ||
|
vad ca e perpelita si in fata unpic , sau mi se pare mie?........up^
__________________ Avem viata in sange | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
| Quote:
Daca aveam timp, le faceam eu, dar sincer nici nu mai imi pasa de ea. Mai trag de ea cateva zile dupa care o abandonez in curte. Dupa craciun imi iau masina noua.
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
off topic "Eu am dat pe ea 4000 euro, vreau tot 4000" orice lucru pe care l-ai luat in magazin(chiar dak nu l-ai folosit) pretzul ii scade automat + ca mai are si unele zgirieturi...hai ca esti tare(sa-mi zici si mie dak o dai in 4000 sau macar 3600 cit ti-a fost dat pe ea...(ai zis ca are 2 mici zgirieturi si cind colo..mai are si acolo..mai are si acolo...) on topic:spor la vinzare.
__________________ nu merge in urma mea,poate nu pot sa te calauzesc,nu merge inaintea mea,poate nu pot sa ma tin dupa tine;mergi cu mine si vom fi prieteni. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Quote:
Stiu masina, are 30.000 km, am mers cu 120 km/h fara greata, nu trancane nu are nimic. Da, are niste zgarieturi ca a fost la 2 gagici inainte, dar eu am preferat masina neforjata, cu putini km, cu care sa imi fac treaba. Nu mi-am luat matiz care sa straluceasca a polish si sa ma lase motorul dupa 2 luni. E prea mult? du-te in targ sau la aaa auto si sa vezi acolo caricaturi la 3800-4000 euro. Si am fost sunat de 3 persoane doar dupa ce am pus aici anuntul. Dupa ce voi pune si pe alte forum-uri, autovit, etc... voi da masina repede.
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up 3600 euro.
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |