![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2004 | Vand Audi A4 2.0I ,model 2002 ,impecabila,la un pret bun!!!
Vand Audi A4 2.0 I; AN FABRICATIE: 2001; RULAJ:125.000 KM; PUTERE :131CP; CAPACITATE 2000 cmc; CARBURANT: benzina; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE; SERVO-DIRECTIE; 6 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; SCAUNE INCALZITE; RADIO-CD(SUPERSONORIZARE); INTERIOR+EXTERIOR ABSOLUT IMPECABIL(FARA NICI O ZGARIETURA); PRET 11500 EURO; ACCEPT SI VARIANTE; RELATII LA 0723091940; 0765392683 ID MESSENGER: SUMER_REM SUNT DIN PETROSANI,JUD. HUNEDOARA; MAINE VIN SI POZELE... | ||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
Speedster imi place cand altii gandesc pentru mine. Crede-ma ca nu vrei sa intram in polemici de genul. Faptul ca tu vinzi doua benzinare, care probabil nici nu sunt ale tale, nu te face king of the hill peste posesorii de tractoare amice. Succes la vanzarea de trenulete in schimb.
| |||
|
| | #18 (permalink) | ||
|
phoenix,nu stiu de ce pierd timpul,dar pot sa iti spun ca eu nu vand chip-uri care cresc sau nu cresc puterea motorului,ci pur si simplu vand 2 masini pe benzina.Cat despre trenulete ,de prisos sa iti spun ca ma intereseaza sa cumpar pt. o diorama,ca oricum nu stii ce e aia ,asa ca poate vinzi tu ceva...Bafta la "cheap-uri"!!!
| |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |