![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Angel-eyes compatibile cu peugeot 206. Bonus 2 becuri h7 philips blue vision. In caz ca aveti H4 pe 206 (model mai vechi) farurile vin cu adaptoare speciale. Le am de 3 luni sunt impecabile insa urmeaza sa vand masina si cine o va lua nu cred ca va aprecia frumusetzea lor Pret: 850.00 ron Trimit prin curierat rapid am cutia originala si toate elementele de siguranta ptr un transport fara probleme + ptr cine e interesat ajung si in buc in curand ![]() Cutie custom made + difuzor DLS 100w rms inca in garantie 7-8 luni. Pret: 200.00 ron Ptr bass o sa revin cu poze. 0722 549 153 / 0788 939 420 Andrei. nomercy3333@yahoo.com yahooid: nomercy3333 Scuze de calitatea pozelor.
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! Last edited by Nomercy; 25-11-2006 at 20:18.. Reason: contact | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Hai sa o luam altfel cine le ia primul ori angel eyesurile ori farurile cu geam clar originale pejo (intalnit la toate modelele peugeot dupa 2004). pret 400.00 ron Se mai adauga si stopurile originale impecabile (model dupa 2004) au stat maxim 6 luni pe masina inainte sa fie schimbate. pret 300.00 ron O sa revin cu poze insa din pacate nu am timp si nu vreau sa le fac noaptea
__________________ Please don't go the drones need you!!!!!! | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| http://www.compari.ro/accesorii-de-b...-p5558277.html ca o idee de pret si de disponibilitate la angel eyesuri...
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Care este wooferu mai exact ? http://www.be-loud.ro/produse/Subwoo...Classic_W308B/ Acesta? Ce amplificare i-ai pus ?
__________________ Whyismyspacebarnotworking?! | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Da exact acela este... wooferul in acest moment nu este legat deloc a fost legat la helixul de 4 canale care se vede in poze (2 canale in punte) insa eu nu am iesire din mp3 separata ptr woofer nu aveam control exact asupra lui asa ca am decis sa amplific toate boxele si wooferul ori sa il vand ori sa ii leg un amplificator micutz... s-a ajuns la vanzare ptr ca nu mai tzin masina mult si ma complic
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |