![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Opel Manta B (an 1977)
Vand Opel Manta B (an 1977), motor de 1600 CC, benzina, ITP pana in 05-2007, in buna stare de functionare. Masina se vinde in + cu: inca un motor injectie de 1800 cc, cutie de viteze, computer de bord, set complet scaune, punte spate completa, faruri, placute frana, pompa de apa, alternator, electromotor, etc. Pret: 1.050 EUR discutabil la fata locului! Contact: 0724.511.091, Laur!
__________________ id: mariusionita_ro@yahoo.com tel. 0723.216.799 "Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
onkyo_velo multam! up pt azi!
__________________ id: mariusionita_ro@yahoo.com tel. 0723.216.799 "Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
@satan3l da asa e! masina poate fi vazuta in zona Obor, Stefan cel Mare colt cu Mosilor! up pt azi!
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Am alergat pe vremuri la curse pe o astfel de masina dar cu motorul 20E preparata in Italia si impinsa la 220 CP... Pe cat de distractiva este masina pe atat de rea este cu userii ce nu o "simt in scaun"..... ![]() Cand am vazut-o mi-am adus aminte de "vremuri grele" cu mantaua.... )
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
sus!!
|
| | #8 (permalink) | ||
|
o poza cu scaunele alea de rezerva ai? m-ar interesa doar ele , pentru un Golf 2 la 2 usi dar depinde si de model Masina are un potential enorm de tuning , dar , din pacate lumea o mai da si in kitsch, exemplare sunt multe insa a ta se mentine intr-o linie de originalitate foarte buna. Bafta la restaurat celui ce o va cumpara. Masina SUPERBA!!! | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
|
@razak te rog i`a legatura cu fratele meu si stabiliti o intalnire sa vezi scaunele..eu zic ca e cel mai bine asa!uite nr lui de tel: 0724.511.091, Laur! multumesc pt ceea ce ai zis mai sus...lucru foarte adevarat! am fost in week end la suceava si am vazut una la fel, dar... te citez "din pacate lumea o mai da si in kitsch"...
|
| | #11 (permalink) | ||
|
eu stau in zona obor, unde se afla si masina...insa ce mai vinde pe langa masina se afla la el...in baicului! vb cu el la tel ... cred ca e cel mai bine!
|
| | #12 (permalink) | ||
|
sus!!
|
| | #13 (permalink) | ||
|
s`a dat astazi! se poate inchide!!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |