![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: cristina1978 Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | VAND: cd mp3 auto maxwell k nou si gar.1 an.
merge si se aude perfect,am garantie 1 an la el.citeste mp3.are rds,esp,etc. display mare si fata culisanta. e cumparat de 1 luna. pret:1,7 mil.fix. 0721 066 542 | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Nick anterior: cristina1978 Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti | vand cd mp3 auto maxwell k nou si gar.1 an.
vand cd mp3 maxwell cumparat de 1 luna de la rombiz.garantie 1 an.merge si se aude ft.bine. pret 1,7 mil fix. 0721 066 542 Last edited by dragos32; 27-11-2006 at 20:58.. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Nu mai deschide thread peste thread... discuta in asta! E ok aici la auto..cine e interesat te cauta!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Nick anterior: cristina1978 Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
ok. merci.ideea era ca imi erau sterse.acum e ok.nu cred ca din cauza ca era pus la sectiunea electronice, unde cred ca ii era locul.in fine asa sa fie. 4 x 40W Last edited by dragos32; 28-11-2006 at 17:38.. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Ma bucur ca totul e in normal acum si nu pot sa-ti urez decat bafta la vanzare! PS Vezi ca e cineva ce vrea un RadioCasetofon ieftin...banuiesc ca la pretul asta nu ar refuza un RadioCD
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Nick anterior: cristina1978 Join Date: Jul 2005 Location: Bucuresti |
vandut!
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |