![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 | VIND vand peugeot 206 diesel
vand peugeot 206 diesel, an de fabricatie 2000, full options, airbag, AC,geamuri electrice, inchidere centralizata, alarma, ABS, radio, CD, 52 000km reali ,CASCO platit pina in iunie 2007,pret 6800 usor discutabil pt relatii si mai multe amanunte sunati la 0722677226 masina arata f bine,f bine intretinuta. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
nascar man nu-ti convine nu-i problema mea..dar trb sa comentezi aiurea???
__________________ nu merge in urma mea,poate nu pot sa te calauzesc,nu merge inaintea mea,poate nu pot sa ma tin dupa tine;mergi cu mine si vom fi prieteni. | ||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
Salut! Cred ca e varianta 1.9D (1868cmc/70cp), aspirat (fara turbina), nu HDI-ul (1997cmc/90cp), nu? Iar din cate stiu eu 1.4HDI (1398cmc/68cp) a inceput sa se fabrice in 2001, deci n-are cum sa fie asta... Incearca sa dai detalii esentiale pentru ca astea intereseaza multa lume...si poate pui si niste poze... Pretul mediu de tranzactie dat de un catalog de pe piatza romaneasca pentru modelul asta (presupunand ca e cel de 70cp) e de 6.000 euro, asa ca, dak zici ca e bine intretinuta si ca pretul e de 6800 euro usor negociabil, la nr. asta mic de km, atunci ai un UP de la mine(pentru ca masina are in plus aer cond., alarma si radio CD).
__________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
nu stiu prea multe(dar o sa intreb),detaliile mi-au fost date si mie de altcineva....scz pt neajunsurile din detalii.sigur masina e din 2000 dec ipresupun ca e 1.9D;voi reveni cu detalii si poze dar deocamdata masina este plecata din bucuresti... bogdanmaestro ms de up...(chiar arata bine masinutza) PS: o vinde sa ia alta mai puternica...
__________________ nu merge in urma mea,poate nu pot sa te calauzesc,nu merge inaintea mea,poate nu pot sa ma tin dupa tine;mergi cu mine si vom fi prieteni. | ||
|
| | #9 (permalink) | ||
| ce sarcastic esti ! ... pretul mi se pare chiar foarte bun ....si km la fel . ... bafta la vanzare.
__________________ COMENZI @ EASTBAY IN FIECARE MARTI A SAPTAMANII!!! - COMISION MINIM 6,99$ !!!![]() !!!NOU!!! COMENZI @ EASTBAY FARA AVANS !!!PLATA LA LIVRARE !!! >>>Cum se procedeaza pentru a face comanda @ EastBay<<< CONTACT:::Mobil: O727.948.207 / 0761.240.234 (Alecu)YM! "eb.comenzi" - pentru comenzi EastBay | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
nimeni nu vreaa o masina frumoasa???imi vine masina noua si ce fac cu asta? viking_eastbay ms..cei care se pricep cit de cit la masini stiu sa le si aprecieze...
|
| | #12 (permalink) | ||
|
poze domne ..... poze !
__________________ Avem viata in sange | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
scz....am fost plecat o periaoda.masina se poate vedea oricind dak sunati la teul care l-am dat.pozele or sa apara si ele cit de rpd pot. pina atunci up...
|
| | #14 (permalink) | ||
si niste poze... [img=http://img156.imageshack.us/img156/3493/masina036copyve5.th.jpg] [img=http://img156.imageshack.us/img156/1116/masina036copycc4.th.jpg] [img=http://img156.imageshack.us/img156/5111/masina037copybg7.th.jpg] [img=http://img156.imageshack.us/img156/7620/masina038copyvy1.th.jpg]
|
| | #19 (permalink) | ||
numai pina pe data de 26.12.2006 pretzul este de 6200E,am nevoie de bani repede.
|
| | #20 (permalink) | ||
up...
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |