![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2006 | Vand Toyota Avensis... Dauna
Toyota Avensis Dauna, din 2003, 35000 de km, 1.6 16valve,110 hp, culoarea bej inchis(sau ceva de genu) motorul nu a fost avariat,varianta este full in afara de piele si xenon. Pretul este de 5500 euro. Anuntzu este postat pt un prieten.O sa las nr lui de tel...si pt mai multe detalii punetzu intrebari aici sau il sunati pe el. Tel: 0727450704 (Adrian) | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
avariile frontale sunt cele mai nasoale , e foarte greu sa reconstruiesti ce a fost acolo , plus ca fiind masina destul de noua piesele ar costa foarte mult,dar sunt destui care cauta masini avariate si care le vand de "bune"
__________________ Organizari evenimente , decoratiuni cu baloane ,aranjamente florale, huse scaune , focuri de artificii si efecte pirotehnice | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
daca se luau banii pe ea ... nu se mai chinuia sa o vanda el. posibil a negociat cu firma de asigurari ... aia i-au oferit cam 3000, el a zis ca o vinde in 5000, a pus 5500 negociabil ... si asa isi mai scoate din paguba. dar ... s-a inselat.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #17 (permalink) | ||
|
masina se poate face dar costa enorm ... +geometria masinii a fost "schimbata" definitiv, degeaba se indreapta/sudeaza contraaripa si se inlocuiesc aripa capoata bara.. etc nu o sa mai iasa la fel, pt ca e totusi o masina "cu pretentii" nu o dacie d care tragi cum vrei si "o indrepti".. pacat de ea, dar eu zic ca are sanse sa o dea .. pt ca multi ce au relatii pe la service-uri se ocupa cu asa ceva... p autovit cred ca ai avea ceva rezultate nu aici.. bafta
| |||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2002 Location: Bucuresti |
Atentie la Toyotele Avensis din 2003 care se vor vinde peste 2-3 luni la 8-9000Eu. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |