![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Piese VW Vento/Golf 3
Vand urmatoarele: spoiler spate Vento, stare foarte buna, culoare rosie set centuri G3/vento, stare foarte buna bord G3/Vento, fara ceasuri si port manusi ansamblu volan reglabil G3/Vento, compus din dispozitiv reglaj, ax volan, volan, eventual cu maneta semnalizare si stergator parbriz si contact cu 2 chei ansamblu complet inchidere centralizata: pompa vacuum, furtunase, broaste usi, blocaj rezervor set complet plastice interior: praguri, stalpi fata, central si spate(pt vento), restul merg si pe G3 aparatoare capac apa(protejeaza calculatorul si mec stergator parbriz) placa spate pt boxe de Vento mecanism stergator parbriz manere usi toate 4 bloc de sigurante si relee complet blocuri optice spate Vento:semnalizari, stopuri stanga dreapta, placa numar inmatriculare scaune fata stare foarte buna, bancheta spate fractionabila, cu cotiera consola centrala cu tot cu aparatoarea de la frana de mana(cu scrumiera) toate chederele usi si portbagaj ornamentele din cauciuc de pe plafon(din exteriorul masinii)pt Vento aeroterma completa: motor ventilator, radiator caldura, comanda termotronic, cabluri comanda Tel 0722999595, email p_borodea@yahoo.com | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
valyfizz3 Bandourile pt aripi le-am cumparat de la volksparts vezi pe http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...0&#entry329863 cam 120 ron setul de 4; trapa nu am dar cauta pe acelasi site ca o sa gasesti antoniobanderas am motor 1,8 cod ABS 90 cai, fara acte | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |