![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 | Vand Opel Calibra Coupe 2.0
An fabricatie 1993,2000 cmc,115 cai putere. Cutie manuala 5+1;Geamuri electrice;Oglinzi electrice incalzite heliomate;Servo-Directie;ABS;Computer de Bord;Jante Aliaj;Proiectoare;Inchidere centralizata. Arata si functioneaza bine,are acte si numere de Italia valabile pana la 17.10.2007 cu posibilitate de prelungire.(Mp3 player,joasa amortizoare sport,etc.) Pret: 2000 euro (negociabil) | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| te lamuresc eu, e motorul cel mai slab de pe calibra 2L 8V si 115 CP fara, ecotecul are 2.0L 16V si 135, motor care l-a inlocuit pe SFI 2L 16V 150 CP. motorul asta de 115CP e foarte fiabil si usor de intretinut, dar nu este pentru alergat sau liniute. consumul variaza in oras undeva intre 9-10-11 iar in afara scade pana la 7%, astea la mers normal. masina are Euro2, daca vrei sa o inmatriculezi, o sa platesti undeva pe la 4.000E iar casco nu cred ca se poate face daca nu-i inamtriculata in romania.
__________________ ....te abtii, te abtii, si cand nu mai rezisti, dai buzna!!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
un numar de km cu aproximatie, te rog?? si acum ptr cunoscatori: dak o iau si vreau sa o inmatriculez in germania, avand cet germana, cat ar costa in cazul asta?? si apoi sa o rulez in romania cu actele respective! o sa intreb pe cineva, totusi dak stie cineva de aici, rog sa zica! dak ar fi ok la bani si dak masina nu e cazuta (o sa vdm), as fi interesat! numai bine! | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
edit ulterior: am inteles care sunt costurile implicate; ptr detinerea unei masini te asigura astia in f tie de vechimea in sofat, dak e prima masina sau a 2 a, a 3 a... plus ca platesti impozit! aici in romania, ink tembelii astia percep asigurari 200 eur pe luna la o masina cu numar de germania sa zicem... scuze ca ti am umplut topicul, dar zi mi daca e o portita sa poti detine masina asta, fara costurile astea uriase de intretinere (asigurari, impozite, inmatriculare dak e cazu')...
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |