![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand dacia solenza
vand dacia solenza 1.4mpi , an fabricatie : octombrie 2003 , 200.000 km , fara aibaguri si geamuri electrice, nu papa ulei , merge super bine , pret 3200e negociabil , telefon 0727717997 si 0765511958 anuntul este pentru un prieten asa ca daca aveti ceva de intrebat il sunati pe el | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
bah dar voi sunteti interesati sa cumparati sau faceti caterinca de dacia omului? mi se pare foarte fair ca a pus kilometrii corecti din prima.
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2005 |
am o cunostintza care are solenza cu 275000 km la bord si motorul merge ceas;dak e ingrijita mere;si nu uitati e dacie dar are motor de renault "NOU RECORD MONDIAL!Dacie cu 200000 km" deci nu e corest dacie(chiar dak asta scrie)
__________________ nu merge in urma mea,poate nu pot sa te calauzesc,nu merge inaintea mea,poate nu pot sa ma tin dupa tine;mergi cu mine si vom fi prieteni. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |