![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand:Megane Sedan 2005, 28000km, garantie, pret 11000 euro.
Vand: Renault Megane Sedan 1.6 16V, Confort Expression, cumparat in august 2005 de la Ipso, 28000km, garantie inca 2 ani jumatate. Dotari: 8 airbaguri, geamuri electrice fata/spate, oglinzi electrice si incalzite, climatronic, reglaj volan inaltime/profunzime, reglaj scaun sofer inaltime si lombar, senzor ploaie/lumina, torpedou refrigerant, cotiera centrala fata/spate, jaluzele geamuri spate si luneta, abs, afu, computer de bord, boxe alpine, mp3 player sony. Tel. 0722788577.
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului." | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
E noua 12400euro acelasi motor aproximativ aceleasi dotari..ECHIPAMENTE STANDARD ABS+AFU 6 airbag-uri Aer conditionat Radio CD Computer de bord Geamuri electrice fata Bancheta 1/3- 2/3 OFERTA SPECIALA DISCOUNT EXCEPTIONAL 2.380 EUR (cu taxe) ! IN LIMITA STOCULUI DISPONIBILMegane Sedan Auth 1.6 110CP Pret special CIP: 10.385 Euro Pret Special TTC: 12.358 De ce nu as lua noua?
__________________ Peugeot and BMW FAN ![]() nick anterior bogdymanea2004 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
De unde ai pretul asta? pe www.serus.ro(dealer Reno) pretul este de 13765 Euro la care mai adaugi climatronicul si geamuri electrice spate.Plus ca a mea mai are 2 ani jumate de garantie, standard primesti 2 pentru extra platesti.
|
| | #8 (permalink) | ||
|
Renault Megane Sedan 1.6 16V Confort Expression are pretul de 13765 Euro la care se mai adauga vreo 300 euro climatronicul si vreo 800 euro garantia extinsa si am ajuns la pretul masinii pe care o vand eu adica 14865 Euro(pret noua). Daca vrei un Megane Sedan nou ca asta pe care-l vand eu atat vei plati domnule "manea" nu cat visezi acolo. PS. Inca de vanzare!
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |