![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| VAND Citroen C4 1.4i 90CP an.2006 CITROEN C4 X 1.4i 16V 90CP 5p CULOARE : cafeniu, carburant : benzina, motor Euro 4. DATA FABRICATIE: 26.07.2006 KM. 7700, unic proprietar, achizitionat reprezentanta Citroen – ATS. Pret cumparare : 14.304 euro DOTARI: -oglinzi exterioare electrice -bancheta rabatabila 1\3-2\3 -radio CD+6 boxe -computer bord -iluminare habitlaclu si portbagaj -luneta termica -plafoniere cu temporizare -spatii de depozitare sub aeratoare -volan cu butuc fix cu 2 blocuri de comenzi -tablou de bord cu afisaj digital -sistem de frinare servoasistat -imobilizator electronic -avertizor sonor lumini\usi deschise -inchidere centralizata \ alarma\ telecomanda -scaun sofer reglabil pe inaltime -turometru -ABS + EBD + AFU -pilot automat+limitator de viteza -airbag-uri frontale -intrerupere carburant in caz de accident -tetiere fata\ spate -sistem ISOFIX -geamuri electrice -proiectoare ceata -aer conditionat -cotiera fata cu spatiu de depozitare -geamuri fumurii 3M autorizate RAR -paravanturi originale -roata de rezerva de dimensiuni normale -stop suplimentar frana Pret de vanzare : 12500 euro Relatii la telefon : 0723.396.107 sau 0721.655.084
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
este 12011 euro noua.
__________________ Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
este acum la promotie si oricum e CHEALA ! cea care o are prietenul meu are in plus fata de dotarile standard : - cotiera, - paravant, - alarma, - geamuri fumurii omologate RAR, - aer conditionat, - proiectoare ceata, - vopsea metalizata, - radiocd + 6 boxe. - covorase cauciuc citroen originale in caz ca nu ai vazut/citit tot - scrie pretul de cumparare SUS, 14.304 euro.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
ok, nu vazusem ca e fara AC. Iar ca ai luat-o cu 14000 nu e deosebit de relevant. Nu vroiam sa-ti stric topicul, chiar sunt interesat, oarecum, daca voi reusi sa-mi vind eu masina in timp util. Oricum, pretul pe care il consider eu corect la C4-ul tau e cam cu 500 de euro mai mic. Ca asa consider eu.
__________________ Shit does not happen. Shit takes time, shit takes effort. | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
pai este relevant pentru ca urca pretul de catalog al masinii. tot ce e in plus fata de dotarea standard nu a fost achizitionat after-market, ci in momentul vanzarii, de la dealer. daca pretul de 12.000 e cel final oferit de tine, pune mana pe telefon si suna. mai mult ca sigur ca o sa va intelegeti la pret. nu vad aceasta diferenta un impediment major. p.s. el vinde masina pentru ca a aparut un al 3-lea membru al familiei si locul din portbagaj este prea mic pentru carucior si alte asemenea. a avut inainte un passat break si acum ii pare rau ca l-a dat.
|
| | #6 (permalink) | ||
|
Up !
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |