![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Bucuresti | vand radio-casetofon marca blaupunkt!
casetofonul este de pe o solenza. functioneaza foarte bine si are cod preferential "0000". pret: 60ron contact: 0740302611, 0727572585 Last edited by J&B; 31-01-2007 at 11:21.. | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
poze ai? se pot pune niste poze? da mi pe pm un pretz cu jucaria si vreau sa stiu dak e zgariat sau daca are ceva probleme.. ca daca are 0000 e decodat si s ar puteasa aibe diferite probleme (adik sa bipaie aiurea)....sunt interesat... faci proba da?> > > de unde esti?
__________________ Daca femeia stramba din bot stramba-i-l de tot!!!! 0722.902.441***0764.44.24.26 YM: alexxxlch | |||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
baga si tu id-ul meu de mesenger in lista sa vorbim te rog potra_catalin imi trebuie pt masina de la munca
__________________ YM: potra_catalin@yahoo.com TEL: 0724.838.589 | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Bucuresti |
@bitza_zmz - nu bipaie absolut deloc aiurea. singurele bipuri sunt auzite doar cand este cazul (la validarea codului sau la apasarea tastei pentru memorat postul de radio). sunt dispus sa stau cu doritorul acestui produs si 10 ore daca este nevoie(sa se lamureasca, ca nu are nici un fel de problema). P.S: casetofoanele de acest tip nu bipaie decat daca s-a incercat sa i se scoata codul de tot (sa nu il mai ceara niciodata) | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |