![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | Vand Radio casetofon original BMW Reverse seria 3
Vand radio casetofon marca Philips (made in germany) pentru BMW seria 3. Casetofonul se afla in perfecta stare estetica si de functionare. Se accepta orice fel de test. Casetofonul tocmai a fost dat jos de pe al meu Bmw E46. Pret. 200 RON | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
man... si eu am la fel la BMW. acelasi model. Cu ce l-ai inlocuit? ca tre' sa gasesti un CD-player de BMW la fel de lung... adica ala original... am mai auzit de chestia aia de se baga la bricheta si se conacteaza prin radio... dar nush' cat de buna e... poate nu are claritate.. nush... daca ti-ai pus CD_player d-ala original care are aceeasi forma spune-mi si mie cat costa te rog. Mersi. Scuze ca m-am bagat aici... | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
| Quote:
poti sa pui o poza sa vad cum se vede montat la tine te rog? sau daca a mai facut cineva combinatia asta... as vrea si eu niste poze va rog. tonyto333@yahoo.com multumesc! eu am BMW e46 - 316i, 99... | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
scuze. postez de pe laptop-ul fratelui meu si sunt la Roman. Se poate vedea la ip-uri. Marog... deocamdata circulam amandoi cu masina asta si incercam sa ii mai schimbam una-alta. so... am vrea sa vedem cum arata. ca daca arata a ciobanie mai bine imi pun o magazie in portbagaj... astept pareri si pe PM pe user-ul asta pana duminica, cand revin in Bucuresti. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2006 | update de pret
180 ron
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |