![]() |
| ||||||||
![]() |
| | LinkBack | Thread Tools |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 | Bike hardtail XC, impecabila, DualControl, GARANTIE 1 an, Kellys Imagine, -----POZE
Vand bicicleta hardtail XC Kellys Imagine 2006, 21.5" http://www.kellys-bicycles.com/index...71_83&pID=9119 ---------- cadru Kellys Kinesium Premium Aluminum, 21.5" ---------- furca hidraulica ROCK SHOX Judy J2 100mm, cu lockout pe ghidon, reglaje Preload si Rebound ---------- angrenaj Deore LX Hollowtech II ---------- deraior fata Deore LX ---------- deraior spate Deore LX ---------- frine si shiftere Deore Dual Control ---------- butuci Deore ---------- jante Mavic XM 317 ---------- cauciucuri Maxxis 1.95 Ignitor ---------- tija sa Kbix Pro Race de carbon ---------- sa Kbix Ultraform Pro Race cu sine CrMo specificatiile complete, geometrie (link-urile FULL SPECS, GEOMETRY): http://www.kellys-bicycles.com/index...71_83&pID=9119 [size=3]|||||||| IMAGINI |||||||| [/size http://bikepics.mine.nu/phpAlbum/mai...+Imagine+2006/ http://bikepics.mine.nu/phpAlbum/mai...006%2FDetails/ (click pe original in dreapta-sus pentru imagini foarte mari) Bicicleta are garantie 1 an de zile. Are la bord 300 km, din care 0 km pe munte. Este tehnic si optic impecabila, fara zgirieturi, lovituri, cazaturi etc. Se poate proba si verifica in orice fel. Pentru ca ghidonul cu care a venit mi s-a parut ingust, i l-am schimbat cu unul B+, si i-am montat coarne sa fie mai comoda pe distante lungi. Pot sa las B+ul sau sa il pun la loc pe cel original. BONUS-uri: ce mai e inclus in pret (dupa cum se vede si in poze) - kilometrajul wireless montat pe ea, arata inclusiv temperatura - aparatoarea de neopren de pe bascula spate - suportul B+ pentru bidon / sticla de suc - coarnele Uno Pret 2500 lei, usor negociabil. Contact pe thread sau PM. Search tags: mtb mountainbike mountain bike bicicleta Last edited by ovidiugm; 27-02-2007 at 20:51.. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Daca vrei sa o vinzi mai lasa din pret, o bicla echipata deore XT, furca mai buna si frane magura sau formula oro hidraulice ajunge pe la 700-750 de euro. Daca nu te intereseaza ce am scris ia-o ca un free up. Uite ceva echivalent cu ce vinzi tu, poate chiar un pic peste http://www.bikx.de/cube-acid-p-1445.html | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Pretul e marisor dar nu exagerat ! murfisor ! XT hallowtech II e scump ! eu cand mi-am luat Race Face Evolve XC pe ISIS asta era cu 100$ mai scump .. si eu l-am luat din state ! Alta problema !! Franele nu prea vad bine ! dar daca sunt paralelogram nu aice sa zici sa iei disc ! ca nu tot ce e disc se mananca ! Eu am folosit SRAM 9.0 V-brek si mi-a tinut mai bine ca disk MAG 05. dar era si 80E bucata ! Deci iti zic sigur Pretul e putin putin prea mare doar pt ca a folosit-o. La 800E poti lua si RAm FR cu Furca Maniotu si full Truvativ ! dar na una e XC una e FR ! Succes la vinzare !
__________________ Canon Eos 30D + Canon 18-55 + Canon 70-200 F4 + Helios 58mm f2 + Canon 430EX + 2x Zenith Bliz , Stative lumina, umbrele .. etc + Multa multa sanatate | |||
|
| | #5 (permalink) | ||
|
E adevarat ca LX Hollowtech II este bun dar in linkul meu sunt alte piese mai bune gen: schimbator XT, furca J3, Frane Magura Hidraulice. Asa nu se va gasi nici o alta bicicla cu aceleasi piese dar eu zic ca in mare cele 2 bicle sunt echivalente ca dotari. Oricum bafta la vanzare si sper sa-ti gasesti repede cumparatorul.
| |||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
da ! dar conteaza Al din care e facut cadru si multe alte ! Ca sa fie totul ok treb sa cauti o bicla cu acelasi prete ! sau Majoritatea la fel. Imi plac unghiurile cadrului dar na poate nu o sa fiti de acord dar as fi preferat un PSylo XC cu lock out pe ghidon la 125cursa
__________________ Canon Eos 30D + Canon 18-55 + Canon 70-200 F4 + Helios 58mm f2 + Canon 430EX + 2x Zenith Bliz , Stative lumina, umbrele .. etc + Multa multa sanatate | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Nov 2003 |
Multumesc murfisor si LooSer pentru opinii. Dupa cum am specificat, pretul e negociabil, tocmai pentru ca s-a mers (atit cit s-a mers, nu mult) cu ea. Nu o dau pentru ca as fi nemultumit de ea in vreun fel, ci pur si simplu am mai facut rost de niste bani si vreau sa iau un model mai scump .Daca cineva e interesat si vrea sa dea o tura cu ea sa vada cum se comporta, astept un mesaj .
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
eu zic ca sigur nu are probleme si merge super ! Kiar as lua-o dar din pacate caut un FULL pt DH care sa ma tina ![]() P.S. e o bicla cu care poti merge fara probleme pe munte ! mai ales ca are sistemul Lock out ! ( pt cei care nu stiu atunci cand urci un deal toata forta se elimina prin furca, daca furca are cursa prea mare o sa iti fie mai greu sa urci. Sistemul lock out te lasa sa folosesti o cursa putin mai mare de 100mm ( cred ca pana la 125 ). Cand incepi sa urci o panta actionezi sistemul lock out iar furca se blocheaza adica nu vei mai pierde din forta in furca ! ) , si piese foarte usoare. nush ce sa zic dar cred ca are 10kg maxim ![]() Cate Kg are?
|
| | #9 (permalink) | ||
Bicicleta chiar merge bine, si mie mi-a placut mult Dual Control-ul. Asta e ceva gen love-or-hate-it, dar la mine a fost love . Urmatoarea bicla o sa fie obligat-fortat tot cu Dual Control.Probleme nu are din simplul motiv ca are certificat de garantie si reviziile sint la zi. Orice i s-ar intimpla, se rezolva in service. Chiar pentru munte am luat-o, doar ca pina sa-mi fie adusa s-a terminat sezonul .Acum sper sa ma misc mai repede, sa o dau pe asta si sa vina bicla noua tocmai cind se face frumos afara. Lock-out-ul a fost una din dotarile pe care am tinut sa le aiba - altfel la urcare totul se transforma intr-un hita-hita de toata frumusetea ))))). Actionarea e chiar comoda, pe ghidon linga schimbator, asa ca nu tre' sa te mai apleci pe sub bicla ca sa blochezi.Bicla are vreo 12 kg, asa cum vine din fabrica. Probabil ca s-au mai adunat 100 - 200g din cauza ghidonului mai lat un pic, a coarnelor, kilometrajului si suportului de bidon, dar astea se pot da oricind jos sa se revina la configuratia initiala - am ghidonul original in dulap .---- later edit ---- Si man, sper sa gasesti un Full bun cu care sa te dai. La astea intotdeauna mi s-a parut mai complicat decit cu hardtail-urile...poate si din cauza ca nu ma pricep. Ce ai de gind sa-ti iei? O Kona Stinky, ceva? ![]() | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
Nu kona .. e mai mult de fr ... si mi se pare ca e mai stransa. Cred ca o sa imi iau un Norco sau Specialized Big hit ! se vinad pe la 1500 -2000$ prin state Sh
|
| | #14 (permalink) | ||
|
Nu distanta dintre sa si ghidon la kona stinky este mai mica decat distanta dintre ghidon si sa la specialized http://web.ticino.com/rupabiker/tecn...astinky001.jpg http://www.thebikeexpress.com/2005-S...zed-BigHit.jpg
|
| | #15 (permalink) | ||
Frumos BigHit-ul, da. A remarcat un prieten ca il au la Assport, la pret relativ bun...pentru tara noastra :http://www.assport.ro/popup.php?pret=7000&id=79 | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
|
pai e model vechi parerea mea e ca nu merita ! vad ca au schimba furca inainte era un stance king ping ! nush eu din ro nu imi voi lua bicla la preturile care sunt
|
| | #20 (permalink) | ||
Intr-adevar la noi bicicletele bune costa un pic cam mult. In schimb mai vazusem pe unele site-uri rusesti preturi bune - aviz celor care au drum pe-acolo. | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |