![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 | [vand]hu+statie+subwofer+cabluri
Head Unit Clarion DXZ559RMP - 5 mil ultimul pret(stare impecabila,nu are nici o zgarietura pe fata) Statie Magnat The Rock 4000 - 2,7 mil (este aproape noua,are inca 11 luni garantie) Subwofer Mac Audio MP TUBE 30 - 1,5 mil (si acesta este nou,am si manualul si accesoriile de instalare in portbagaj) Cabluri RCA(ecranate) - 6m,Cablul de la statie la borna + a masinii - 6m,Cablu de masa - 2m,Cablul remote - 6m{cablurile se dau gratis daca se cumpara si statia si subwoferu impreuna},altfel le dau la 0,4 mil Tel 0727355685 Mess : tudorbarosanu Le vand deoarece nu mai am masina pe care sa le tin. Tin sa precizez ca se aude destul de bine,au fost montate pe o super nova si pe langa faptul ca vibrau si oglinzile laterale destul de tare,in masina nu prea puteai sta cu volumul spre maxim,mai ales daca era vreo melodie cu bass mai pronuntat. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
UP, s-au dat statia cablurile si subwoferul,mai am mp3 playerul impecabil,se face proba. http://www.car-sound.ro/DXZ558RMP-p24.html repet,ultimul pret este de 5 milioane | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 |
inca un UP pe ziua de azi | ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |