![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| AUDI A3 COUPE 1,8 T 150CP ALBASTRU METALIZAT Pret: 5,850 EURO An fabricatie: 1999 Carburant: Benzina Rulaj: 102,000 km Capacitate: 1,800 cmc Putere: 150 CP Locatie: DOLJ Inmatriculata RO Dotari: EURO 2; CUTIE MANUALA 5+1; GEAMURI ELECTRICE FATA; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 2 AIRBAGURI; CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA; ABS,CONSUM 8.7%,VOLAN REG,SCAUNE REG. PE 6 DIR.,COTIERA,EVACUARE BORLA,MP3 SONY,UNIC PROPRIETAR,CUMAPARATA DE LA REPREZENTANTA,ITP2009,AUTENTIFICARE RAR+CERTIFICAT FISCAL-EFECTUATE,INMATRICULATA,STARE FOARTE BUNA,VAND URGENT!!! EXCLUS INTERMEDIARI! TEL: 0747333945 - MIHAI, CRAIOVA, JUD DOLJ
__________________ tel: 0766.447767 Last edited by oktawianoss; 28-03-2007 at 22:12.. | |||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2002 Location: Romania |
Are vreo problema? In mod normal, nu sunt atat de naiv sa cred ca are doar 100.000km rulati, insa de la ce reprezentanta a fost cumparata? Doar un singur proprietar? Trimite-mi un mesaj privat, sunt interesat sa aflu mai multe detalii. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
pentru detaliile la care tanjiti atat, va rog apelati numarul de telefon din anuntz...eu sunt un simplu mesager...multzumesc pentru intelegere... eu stiu ca masina a fost cumparata de noua din romania de la reprezentanta audi din bucuresti, si a avut un singur proprietar de atunci...lucrul acesta se poate vedea si pe cartea de identitate...km sunt reali si nu are probleme tehnice...functioneaza foarte bine si trage super motorul (am mers cu ea).arata si foarte bine ca aspect...cred ca e un pretz mai mult decat corect avand in vedere piata si preturile aberante de pe la noi, comparativ cu germania...
__________________ tel: 0766.447767 | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |