![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
Am un Ford Fiesta motor 1.3 / 70 CP / benzina si vreau sa fac cedare de leasing. Dotari : Airbag sofer cu deschidere in 2 trepte (IPS) Avertizor acustic lumini aprinse PATS ( imobilizator electronic motor ) Servodirectie Aer conditionat ABS ESP Radion CD cu 4 boxe Scaun reglabil pe intaltime Geamuri electrice fata Bancheta spate rabatabila 60/40, ceas digital de bord, centuri de siguranta fata pretensionate si reglabile pe inaltime, 3 centuri de siguranta spate, compartiment bagaje iluminat, faruri reglabile electric, frane discuri fata , tamburi spate, geamuri termoizolante cu tenta verzuie, lampa suplimentara de frana pe luneta, luneta incalzita electric, mocheta compartiment bagaje, preechipament audio - cablaj, antena, stergator si spalator luneta, tetiere fata + 2 tetiere spate reglabile pe inaltime, turometru, volan reglabil in inaltime, tetiera centrala spate + a treia centura de siguranta spate. Garantia este de 4 ani fara limita de km. Are o singura revizie facuta la 2500 de km. Urmatoarea se face la 15 000. Culoarea este Negru metalizat. Nu stiu daca am mai uitat ceva la dotari dar in mare cam astea sunt. Masina este in stare impecabila si practic noua. ![]() Masina are 4 luni si 4900 de km. Pret 4700 euro negociabil. Am achitat un avans de 5000 de euro + 4 rate a 115 euro + 6 luni de casco. Rata lunara este de 115 euro ( TVA inclus) si mai sunt inca 44 de rate. valoarea reziduala este de 2000 euro ( TVA inclus). Salariul minim pentru a prelua leasing-ul este de 290 euro net. Pe langa rata se mai adauga si casco 43 euro luna ( TVA inclus). Contact : 0729 168 999 sau alin_bnzzz pe yahoo. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |