![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand CLARION DXZ 558 RMP 400 RON, in garantie inca
Vand radiocd Clarion DXZ 558 RMP, pachet complet: CD Player compatibil MP3 si WMA * compatibil CD TEXT, ID3 tag si CD-RW * Magna Bass * tuner RDS-EON * EX Z-Enhancer Plus * amplificator 4 × 52 W MOSFET * 2 iesiri preout RCA pe 2 canale * intrare AUX RCA * control volum rotativ si retractabil * telecomanda inclusa * panoul frontal din aluminiu, rabatabil si detasabil (flip down) * 80 de culori pentru iluminare LCD si butoane achizitionat in august (sau iulie) 2006 de la metro, garantie 12 luni (asta scrie pe certificatul cu sigla OMA ), ofer doar o copie dupa factura pentru ca e introdusa in contabilitate. - mi-am facut treaba cu el, a avut o problema la introducerea cd-urilor, s-a rezolvat in service la OMA, cu mentionare in certificatul de garantie; - are una doua zgarieturi fine pe display, greu de observat; - pe canicula mi s-a desprins banda textila de la introducerea cd-urilor, am lipit-o din nou si sta perfect acum, dar doar la partea de jos (oricum sus nu avea ce sa zgarie) in rest nu am avut treaba cu el. momentan este pe masina mea, nici nu il dau jos pana nu il vand, ca sa vi-l probez sa nu existe discutii. tel 0766 266 209 (sunati pana la 21.30 plz) Poza este reala. NU vreau schimburi, NU trimit prin posta/curierat. Multumesc | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
doar prin design, display cu iluminare 80 culori; in plus 468-ul poate fi upgradat bluetooth ready, ceea ce e un plus fata de asta vechi. in rest ambele au 4x52W mosfet, z enhancer, magna bass etc ps eu am dat pe el 630 sau 650 ron, nu o sa-l dau chiar la jumatate de pret...dar nu se stie niciodata ![]() 468-ul este la promotie, deoarece se lanseaza gama 2007, deci beneficiaza de oferta! UP^^ Last edited by bezz; 02-05-2007 at 20:55.. | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
|
s-a dus, thread closed
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |