![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 | Vamd Daewoo ESPERO 1.5 16 valve DAEWOO ESPERO 1500cm3 16 Valve ►90 Cai ( 66 kW) ►155.000 KM , AN FABRICATIE 1996 ►SERVODIRECTIE ►ABS ►AER CONDITIONAT ►GEAMURI ELECTRICE ►OGLINZI ELECTRICE SI INCALZITE ►PROIECTOARE CEATA ►ELERON ►SISTEM AUDIO “JVC” – MP3+telecomanda ►JANTE ALIAJ + CAUCIUCURI VARA ►JANTE TABLA + CAUCIUCURI IARNA ►COTIERA FATA – SPATE ►INCHIDERE CENTRALIZATA cu telecomanda ►ALARMA ►CONSUM : urban 8% , extraurban 6% !!!! MASINA DE NEFUMATOR !!!! Tin sa mentionez ca masina e in stare foarte buna. Numai jantele de aliaj au costat 650Euro, sistemul audio cca 200euro, iar cauciucurile de iarna sunt PIRELLI(2 bucati) si costa cca 400 ron Cei interesati pot sa ma contacteze la catalinovi@yahoo.com sau la 0740 691 373 (nu prea stau pe forum) PRET 3900EURO | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
salut, m-ai intrebat de masina cateva lucruri. sa le iau punctual: Autoturismul se afla in cluj, si acolo poate fi vazut. Ambreiajul e in stare foarte buna , prinde bine, nu patineaza deloc ulei nu consuma eu nu i-am schimbat setul motor pt ca nu a fost nevoie cureaua de distributie a fost schimbata in urma cu circa 3000km de cand e la mine nu a fost implicata in nici un accident, si nu prezinta urme cum ca ar fi fost lovita, fostul proprietar a spus ca nu Am mai schimbat la ea arcurile de pe spate, toba de esapament si consumabile, ulei, bucse, capete bara, etc. Am masina de 3 ani, sunt al doilea proprietar, inainte a apartinut unui tip, patron la o firma de constructii din Cluj. Acesta a folosit-o doar ca masina de familie si 120 000km i-a facut doar in occident in vacanta. A fost si este foarte ingrijita. O vand pt ca am primit masina noua de servici si asta sta in parcare. Pt alte detalii contacteaza-ma la catalinovi@yahoo.com sau la 0740 691 373 | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2006 |
imi pare rau, dar cu 3000 euro nu iei nici macar un espero chel, cu motor mai mare si in stare jalnica. asta pe langa faptul ca e absolut full options si este in stare impecabila, are si multe alte extras printre care reamintesc jantele de aliaj, mp3-playerul, anvelope iarna, vara, etc in principiu pretul nu prea este negociabil, si asa este mic, luand in calcul tot ce are pe ea | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |