![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti | ce masina sa cumpar in 9000 E ?
Salutare in cel mai scurt timp intentionez sa-mi cumpar o masina, o sa dispun cam de vreo 9000 euro, sa zicem 9500 max.....ce imi recomandati ? m-ar interesa sa aiba un consum relativ mic, cred ca diesel ar fi mai ok.....ma gandeam la ceva de la VW......golf sau passat, second bineinteles.....sau daca imi puteti recomanda pe unde sa caut sa fie mai ieftin.accept orice recomandare mersi | ||
|
| | #6 (permalink) | ||
|
poate te intereseaza asa ceva. masina este impecabila. daca mai vrei detalii astept telefon de la tine. Vand Peugeot 307 2.0 Hdi 2002 inca ceva. nu sunt samsar de masini si nici de altceva. masina este a mea. o vind pt ca imi iau alta. astept raspuns.merci | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
spunea o prostie. s-a aprobat propunerea de scadere a taxei de inmatriculare abia. urmeaza acum sa stabileasca modificarile ce vor fi aduse legii... ca idee au spus ca euro5 va avea taxa 0 iar un euro4 cu o vechime de 4 ani ar putea beneficia de o taxa cu 50% mai mica decat in acest moment.
__________________ Asus M70VM C1 | |||
|
| | #11 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2005 |
fratilor fiti mai la obiect nu mai poluati topicul omului. Btw sa il rogi pe aiwa sa il mute unde trebuie. si la subiect acuma in perioada urmatoare si eu ma gandesc si am la dispozitie intre 9000 si 12000. deci chiar nu ma pot hotari...pana acum din ce sh uri am vazut in afara de megane 2 sedan si passat nu imi place nimic. ma refer aci si la estetica si la tinuta de drum si multe altele....megane ul ar fi singurul cu motor de max 1,5 motorina( si dupa cum se stie separarea de impozitare este pana la 1,6 si peste 1,6). deci pana acum si estetic si tehnic mar cam incanta megane. astept pro uri si contre eventual pt ca e un subiect care intereseaza pe multi. numai bine.
__________________ amd64 x2 4400+, AC 64 PRO, mb DFI LP ULTRA-D nf(s)4, 1x XFX 7900GT OC, 2x1Gb DDR500 Team Group Extreme, 2xWD2500KS(non raid) + Maxtor 250GB ATA133, asus dvd-rom, asus dvd-rw 1608P3S, philips 109B5 19", Thermaltake Purepower 460W blue. Technics SA-AX730 5.1, 4xUnitra 100W, Audio Technica ATH-D40fs. | ||
|
| | #12 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2004 Location: Bucuresti |
In primul rand scuze ca nu am postat unde trebuie....il rog pe aiwa sa mute topicul la locul lui,... il al 2-lea rand....bineinteles ca nu intentionez sa nu-mi iau o masina pe care sa nu-mi permit sa mi-o intretin, nu sunt un fin cunoscator, de aceea am postat aici, si doresc cat mai multe pareri si opinii si bineinteles si oferte, exclud din start variante gen BMW sau mercedes, nu ca nu mi-ar place dar nu vreau masina sa ma sparg in figuri, si sa o scot doar la sarbatori, as vrea ceva cu consum redus, eventual si diesel cred ca ar fi mai bine, euro 3 sau chiar euro4, va provoc pe voi sa-m mai sugerati ceva potrivit. suma de 9000 nu este batuta in cuie, poate fi si ceva mai mare, dar clar nu mai mult de 10000E. mie personal imi place vw passat si golf4, cineva spunea mai sus ca este costisitor de intretinut....chiar asa este ? aveam o impresie exact inversa si pe cat se poate va rog fara off-topicuri, la fel cum spunea si cuza26, topicul atsa poate devenii util si altor interesati, nu numai mie.se exclude varianta logan. @cleah : mersi de oferta, ma mai gandesc , vreau sa mai vad ce mai apare | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2004 |
Skoda Octavia
__________________ Core2duo E6300@3G,Asus P5B de Luxe,2G Kingmax ddr2-800,8800GTS OC,Samsung 320G S-ata2,asus drw 1608P3S black,audigy 2 zs+JS 9940,tuner leadtek expert,case TT armor jr.+LC 550w,logitech keyboard elite,Samsung 971P black. | ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
MeHigh asa ceva te intereseaza: VOLKSWAGEN BORA AN FABRICATIE: 07.2003 MOTOR: 1598 CMC, 77Kw KILOMETRI PARCURSI: ~73.700 CLIMATRONIC ABS SERVODIRECTIE 2xAIRBAG 4 GEAMURI ELECTRICE OGLINZI ELECTRICE INCALZITE RADIO CASETOFON INCHIDERE CENTRALIZATA ITP VALABIL 10.07.2008 VOLAN REGLABIL PE INALTIME SI ADANCIME SCAUN SOFER REGLABIL PE INALTIME SI ADANCIME COMPUTER DE BORD pret: 9500 eur negociabil! astept un rasp pe pm, te rog!
__________________ id: mariusionita_ro@yahoo.com tel. 0723.216.799 "Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" | |||
|
| | #16 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
eu pot sa ti dau in banii astia un seat cordoba din 2005,1.4 16 v,23000 km,klimatronic,geamuri el,mp3,jante aliaj,un bleu metalizat deschis,impecabila masina.luata de prietna mea de noua.consuma 7.5 in oras si 7 afara la 130 km /h
Last edited by shufa; 27-04-2007 at 02:00.. | ||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Banned Join Date: Aug 2006 |
da mah,ivata l tu sa arunce banii pe fereastra,de parca masinile noi nu se strica...uite,seatul care a costat 12500,acum cu o singura revizie si 23mii km,dau cu 9mii!!!adica m a costat 3500 de euro sa ma plimb cu un seat cordoba(aproape clio symbol)!!!mega afacere....
| ||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
noua la 9500 poate doar un seat albea, ceea ce nu e foarte recomandat, din pacate. este o masina buna, insa confortul nu e cine stie ce. eu iti recomand un vw golf 4 (peste 2002) sau un seat. daca te tine mana sa iti iei un bmw si chiar gasesti la banii astia, merita!
__________________ Vand reviste IT [How much wood would a woodchuck chuck if a woodchuck would chuck wood?] | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |