![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: May 2007 Location: Bucuresti |
Am o bicla noua, de o saptamana luata, de pe 13 mai, si vreau sa o dau, pentru ca vreau banii ca sa imi iau un scuter la mana a2a. Bicicleta nu are probleme, e noua, am folosit'o doar 3-4 zile efectiv, am la ea si garantzie (este de 18 luni) si cateva accesorii. Are cadru normal, nu over-size, angranaj + pedale Bike Positive, adaptor + pipa Amoeba, 18 viteze, pneuri si jenti normale, nu duble si accesorii: dinam, pompa, cric, cheie cu 10 marimi, aparatoare fata/spate si portbagaj. Va rog postati doar daca sunteti interesati, pretul este de 3.950.000, discutabil, dar nu foarte mult; id de mess: new_era_buy sau tel. la 0724 781 236. Bafta! (P.S.: daca vreti mai multe poze cu bicla sau cu accesoriile ei, bagatzi id'u in lista si mai vorbim )
Last edited by Lenda 2k7; 21-05-2007 at 13:46.. | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
incearca sa nu bagi chestii ce nu se cer in regulament in titlu! OK? Nu de alta dar te vei trezi banned si nu stii de ce!
__________________ ATENTIE! - Începând cu 14 octombrie 2009, orice thread nou care nu contine datele de contact ale vanzatorului / cumparatorului va fi sters, iar userul este pasibil de ban. Private Message-ul nu este acceptat ca mod unic de contact si nici trecerea acestor informatii în semnătură. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |