![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti | Vând Dacia SN Clima 2001
Dacia SN Clima 2001(aprilie) - 91k km. Unic proprietar - maşină de familie exploatată corect, revizii 10k km. Verde metalizat (aşa îi zice în gama Dacia - de fapt e aurie). Motor 1400 MPI, cutie 5+1 manuală, aer condiţionat, proiectoare, radiocasetofon Panasonic (pe ăla original l-au furat) cu patru boxe, geamuri verzi, închidere centralizată, alarmă. 14000RON uşor negociabil. 0727789402 | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 Location: Bucuresti |
Nu. SLZ-urile aveau în standard jantele de aliaj la Clima. Singurele modificări făcute au fost: - eleronul (mi-a dat unul cu o sticlă de la etaj şi l-a rupt pe cel original - acum este cu led-uri) - proiectoarele (le-am crăpat eu sau căldura, iar mecanicul meu a spus că sunt mai bune cele de Novă că au aerisire) | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
e bine ca astepti ma intereseaza si pe mine ce anume i-ai schimbat la ea, articulatii, consumabile, are probleme ascunse... chiar ma intereseaza insa daca o sa o mai ai pana la vara.
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #14 (permalink) | ||
Un pivot pe dreapta, planetara tot pe dreapta (dar e vina mea am mers cu burduful spart), coloana la volan am avut jocuri... şi ce am spus mai sus.Am curăţat odată injectoarele pe la 40k km. (asta de la benzină). Probleme ascunse: - a doua telecomandă nu mai merge (nu ştiu de ce!) . Pur şi simplu am schimbat cheile. | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
up.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |