![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Bucuresti | vand dacia solenza diesel!!!
MARCA: DACIA SOLENZA MODEL: CONFORT CULOARE: ALB AN FABRICATIE: NOIEMBRIE 2004 KM PARCURSI: 63.000 MOTORIZARE: DIESEL CAPACITATE CILINDRICA: 1.900cm CONSUM MEDIU: 5% ALARMA, INCHIDERE CENTRALIZATA, ITP VALABIL 12-07-2008. CAUCIUCURI 4buc AU IN JUR DE 5000KM + REZERVA 0km REVIZIA FACUTA LA 60.000 KM (curea distributie, placute + discuri frana, filtre, ulei etc). PRET: 5.200 EURO DISC. CONTACT: 0740.30.26.11 SAU 0727.57.25.85 pt cine este interesat voi pune si niste poze. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Bucuresti |
cer scuze tuturor celor care nu au primit raspuns sau poze dar am fost plecat din tara si abia aseara m-am intors. tocmai am pus si pozele cerute. Update de pret: 4.600 usor negociabil Contact: 0740302611 sau 0727572585 | ||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
Sincer, cel mai bine prind o Solenza flacarile negre si elementele de stil rosii din interior (vezi husele care de muleaza perfect pe scaune, splendida husa de pe volan si super-sportivele pedale din plastic rosu, toate cumparate din Autovit - cel mai mare targ auto din Europa)...Mai ales ca este alba si ca are motor Diesel aspirat, de inalta performantza. Am uitat sa mentionez picturile cu alb din interior (de pe volan si switch-uri), care fac ca cockpit-ul sa fie tricolor (dak negru si alb pot fi considerate culori)... M-as fi gandit ca o modificare a aspectului masinii (tuning ar fi prea pretentios numita) ar trebui sa inceapa cu un set de jante, nu cu tribale si capace ieftine pe jante de tabla... Dar poate sunt eu dus cu capul, fapt pentru care-mi cer scuze umil. Una peste alta, o masina economica si robusta. Am avut ocazia sa merg cu un exemplar si daca esti dispus sa treci cu vederea vibratiile motorului si zgomotul, precum si acceleratiile mai slabe, ai satisfactia unui consum mic si a unui motor indiferent la calitatea motorinei. (Up!)
__________________ It's nice to be important, but it's more important to be nice... | |||
|
| | #18 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2007 Location: Bucuresti |
tread closed!
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |