![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand Alfa Romeo 147
Se vinde alfa romeo 147 1,6ts 120cp din 8.2001 cu urmatoarele dotari: aer conditionat, geamuri si oglinzi electrice si incalzite, abs si asr, degivrare automata, 122 000 km parcursi. Masina are roti aliaj 18 inch cu pneuri continental sport 2, stopuri lexus style, finala powerfull sport, cd sony cdx-7500 cu boxe JBL, folie Llumar omologata RAR ,distributie noua, pivoti, tendoane, bascule recent inlocuite, arata foarte bine. Pret 8499 euro usor negociabil, fara schimburi Contact: emiltoma_av sau 0723293716 | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
Motivul vanzarii este faptul ca am hotarat ca imi trebuie o masina de familie, spatioasa etc. Consumul real este 12 in Bucuresti 8 afara. Desigur el poate creste sau scadea ( noaptea am prins si un 9% in Bucuresti, dar am avut si un 15 pe magheru de la un capat la altul bara la bara) A avut doar mici zgarieturi sau indoituri pe usi sau aripi etc facute in parcare de vecini/soferi care habar nu au sa parcheze o masina (intamplari care cred ca sunt responsabile si pentru cele cateva fire de par alb care mi-au aparut) Accidente frontale nu a avut niciodata sau in general nu a fost implicata in nici un eveniment rutier cum se spune. Intretinerea nush daca va fi scumpa avand in vedere ca am schimbat aproape tot pe ea acum cateva sute de km (distributie, variator tendoane spate) iar suspensia fata e aproape toata noua. Variatorul a costat 750 ron bucata, distributia e undeva pe la 1200 ron dar e schimbata, o revizie nu sare de 400 ron (cu produse originale etc). Cele mai scumpe bascule sunt unele la 750 ron bucata (recent schimbate), in rest totul e destul de ieftin si la suspensii. Cam asta ar fi | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Feb 2007 Location: Bucuresti |
ca design e foarte reusita, imi place mai mult decat ultima varianta de Alfa 147 in aceeasi clasa cu ea nu sunt multe cu design asa reusit, Seat-ul Leon cel nou, cred, si noua Honda Civic il cunosc pe utilizatorul care o vinde si pot sa confirm ca e serios si ca masina nu a avut alte probleme decat cele pe care le-a scris el Alfa Romeo nu o sa mai revina la design-ul acesta, asa ca pentru cine e fan al acestui model asta poate sa fie o ocazie buna de a cumpara o masina bine intretinuta despre cheltuielile de intretinere se pot afla mai multe detalii intrand pe forumul Club Alfa masina are dimensiuni mici, se strecoara bine prin oras, si cu 120 de cai ai ei fuge binisor cine e doritor poate sa-i mai creasca puterea, insa mie mi se pare suficient de sprintena (daca exista cuvantul asta, "suficient", in vocabularul iubitorilor de masini) so, daca va place design-ul masinii (I love it, farurile sunt chiar mai marfa decat cele de pe Alfa GT, dupa parerea mea) si va doriti o masinuta care stie sa fuga, go for it! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |