![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 | Vand Solenza Scala
Vand Solenza Scala, unic proprietar, inmatriculare 17.06.2003, 36.000 km REALI. Pret 5500 euro. Vopsea metalizata verde cameleon, Aer conditionat, Alarma, Faruri de ceata, Geamuri electrice fata, Inchidere centralizata, Radio CD original (cel din poza nu se vinde), boxe Alpine (fata 2x30W, spate 2x50W RMS), Servo directie, Servo frana, Jenti (recent roluite) aluminiu 14", Cauciucuri vara stare buna + 4 Cauciucuri Iarna Michelin aproape noi, Antifurturi roti, Huse culoarea caroseriei, Covorase, + Paravanturi fata culoarea caroseriei montate recent (nu apar in poze). Masina este impecabila ca aspect si functionare si nu a fost angrenata in vreun accident. Consumul testat de mine in turul tarii 3000km, 4 pers, AC non stop: 5,94% Reviziile au fost facute la timp si numai cu consumabile de origine si ulei ELF. Recent am schimbat toba intermediara, toba finala si traseul aferent. Urmeaza sa schimb pe 4 iulie un manson de cauciuc de la rezervorul de benzina. Tot pe 4 iulie este programata la ITP. Rovigneta valabila pana la 26.01.2008, RCA 30.06.2007, ITP 04.07.2009 Last edited by sorin_ciocirlan; 22-06-2007 at 18:16.. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
Cum sa ceri 5500 km , incredibil ! Scuza-ma ca ma bag aiurea cred ca este singura data cand am facut asa ceva la o vanzare ( sper ca si ultima ) dar mi se pare incredibil pretul la care a ajuns solenza. Ma rog nu ma baga in seama , si imi cer scuze , bafta la vanzare , masina arata bine, dar totusi !
| |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jul 2004 |
merlinboy: dupa cum spune si LYM pretul este in euro deocamdata, cand va fi in km o sa te anunt . boboc_bobocik: inscrierea nu te costa pt ca e deja inscrisa, actele probabil 70 lei RAR pt identificare si cred ca vreo 200 lei restul. stim cu totii care e tendinta euro si cat este cursul bnr. in plus nu ma grabesc sa o vand, de fapt nici nu as fi vandut-o, dar dupa ce m-am chinuit cu sotia sa o conving sa conduca si ea...am ajuns la concluzia ca tin masina cam degeaba. stiu ce vand si te poti convinge si tu daca vrei sa faci un test drive. de ex: numai pe cauciucurile de iarna si pe roluirea rotilor am dat 14mil (am chitanta). 5mil a costat traseul, tobele si mansonul pe care urmeaza sa-l schimb. si asta numai pt a vinde o masina impecabila. putem negocia usor, dar la pretul tau nu are rost sa ne pierdem timpul. oricum, multumesc pentru interes. | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
sorin - pe viitor evita sa mai parchezi masina pe pamant/iarba. nu face bine deloc tobei si podelei masinii. tocmai de aceea cred ca a fost nevoie sa schimbi toba asa devreme. in rest ... e un pret normal pentru o Solenza full option.
__________________ Eu nu sunt nebun, eu nu fac decat sa va sfidez ! James Oliver Huberthy | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
bisti nu a fost parcata pe pamanat si nici pe iarba, doar pe asfaltul neted din Bucuresti si pe cel din parcarea firmei. O folosesc foarte rar (conduc masina firmei) si din cauza asta a facut condens si a ruginit toba intermediara. Toba finala dadea si ea semne de rugina. Asa ca am preferat sa schimb tot traseul, sa ii fac o inspectie completa, sa roluiesc jentile. Asta si pentru ITP si pentru multumirea viitorului posesor.
| ||
|
| | #11 (permalink) | ||
|
Sa ai noroc sa o dai intr-atat , eu pe a mea am luat-o in 2005 noua cu 5400 de euro ,cu clima n`shit a fost o oferta buna .Da cine stie poate ca la solenze pretul creste cu timpul
__________________ Contact : 0726.66.99.33 Catalin Hildan , unicul capitan!!!Respect Marian Cozma!!! Alaturati-va grupului anti-fake&anti-prostie : http://forum.computergames.ro/32-gsm...l#post39500125 | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
multumesc bisti teshawn ai luat solenza scala noua cu 5400 euro?!? oricum, pret nou: 5400 eur. masina nu are nici o problema, nu bocane, nu troncane, nu bate. peste 90% din cei 36.000 de km au fost facuti in afara Bucurestiului, pe drumuri catre mare/munte. Last edited by sorin_ciocirlan; 25-06-2007 at 11:04.. | ||
|
| | #19 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
ai pm
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #20 (permalink) | ||
stefan..ai pm si tu.
| ||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |