![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Opel Kadett GSI 2.0 16 v 150 cp+
KADETT GSI 16 V 150 CP+ AN 1990 KM 1800000 PRET 4500 E CUTIE MANUALA 5+1 SERVO-DIRECTIE TRAPA COMPUTER BORD JANTE ALIAJ PROIECTOARE INCHIDERE CENTRALIZATA ALARMA KADETT GSI 16 V 150 CP+ ADMISIE SANDTLER,BARA SANDTLER,EVACUARE COMPLETA BORLA,VOLAN + PEDALE OMP,SCHIMBATOR MOMO,BORD ELECTRONIC,JANTE RH 16'',CD PIONEER + BOXE INFINITY +2 STATII JBL +CONDENSATOR (MUZICA 1500 E) .MULTIPLE PIESE DE REZERVA.MASINA IMPECABILA! PRET NEGOCIABIL! EXTRASE PE MASINA IN VALOARE DE 3000 E (PE FACTURI). TEL CONTACT: 0722306814 Rog pe cei neintereseati sa nu posteze aiurea.Multumesc! | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
Arata superOK, nice car ![]() ITP pana cand si daca sunt probleme cu ei din cauza de up-grade. Ce consum are - urban si extra? - intrebare clasica la romani. Btw, mai sterge un 0 de la km, nu cred ca a facut peste 100k km/an, 10-11k km/an da ...
__________________ CONTACT: PM sau e-mail + 0722.536.459 | |||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
arata a masina muncita. nu este pentru cautatorii de chilipiruri. mi-ar placea una din asta dar sa o iau ieftina si sa imi fac eu treaba cu ea. cineva care stie sa aprecieze si e dispus sa dea banii pe ea, va fi multumit. PS: vreun accident ceva a sufeit la viata ei? asta sa ajuti eventualii clienti ai tai sa se dumireasca. adica daca structura a fost compromisa. are rollbar?. ar prinde de minune asa ceva, ca apoi sa o duci la curse si sa ii contruiesti un nume. apoi ii va creste pretul oferit. deocamdata la noi inca nu exista o piata la produsele tuning valoroase, si cam pierd posesorii de masini modificate extensiv
__________________ VERSURI urasc omu` prost cum urasc mancarea de post !!! stii tu care sa te simti cu musca pe caciula !!! prostule!!! | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
Up!
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |