![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Opel Vectra C GTS Diesel
2.2DTI,2004, 70000km, varianta GTS,clima,full electric, comenzi volan,navigatie,magazie cd-uri,karkit etc.Argintie Schimb cu Mercedes C, E, minim 1995 cu acte in regula+diferenta.Doar diesel. 13800euro negociabil. ym bogdymanea 0722644755 In curand poze
__________________ DEOARECE MI_A FOST SPART CONTUL NOUL MEU ID ESTE bogdymanea | |||
|
| | #13 (permalink) | ||
|
La fel de prost gust avatarul tau...cine da +400 de milioane sa cumpere o masina are 20 de centi sa dea un telefon si sa vina SA VADA masina nu poze care le fac in photo shop.125CP si erau extra suficienti, masina tragea fff bine
__________________ DEOARECE MI_A FOST SPART CONTUL NOUL MEU ID ESTE bogdymanea | |||
|
| | #14 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jan 2005 Location: Bucicuresti | Quote:
| ||
|
| | #15 (permalink) | ||
|
dak vrea isi permite, nu am pus poze pt ca nu am vrut.Sunt satul de turisti auto care vor sa admire jantele de pe o masina sau mai stiu eu ce dvd....cumparatorul e de pe CG forum, a sunat a venit a probat a negociat si a cumparat masina.Scurt si la obiect nu discutii gen...parca se vede in poza o nuanta de roz bonbon pe aripa din spate...niciodata cand o sa vand masini aici nu o sa pun poze!
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
|
|