![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Dec 2006 | Vand bicicleta pliabila
Vand Bicla Pliabila, copie dupa Dahon. Cadru din otel, marimea 20", pliabil. Bloc de pinioane cu 5 viteze. Amortizor fata + amortizor spate Ghidon pliabil Schimbator de viteze - La maner, tip INDEX Roti - Jenti din aliaj de aluminiu, marimea 20" x 1.75mm Cauciucuri - marimea 20", de culoare neagra Frine fata - Tip V Frine spate - Cu banda Pedale - pliabile Dispozitive de blocare - cu stringere rapida la ghidon si sa Culoare auriu Greutate neta - aproximativ 15 Kg Alte dotari - portbagaj, catadioptri la roata din spate si la pedale, protectie speciala la foaia de angrenare impotriva murdaririi pantalonilor. Mai dau la ea far pe fata si spate, antifurt de firma si o pompa care in valoare totala de vreo 40 de lei. Am luat-o ca sa merg cu ea la serviciu si inca o folosesc, dar e cam mica de mine. Intra in orice masina, chiar si in matiz. Are aproximativ doua luni si cred ca sub 75 km de folosire. Am factura si garantie la ea de la firma de la care am cumparat-o. Cine are nevoie de o bicla care se baga oriunde si se strange toata, inclusiv pedalele, cu amortizoare si pe fata si pe spate sa imi dea un pm. Pretul 400 lei fix, ea a costat vreo 450 plus accesoriile se ajunge cam la 500. Deci o reducere importanta avand in vedere ca e aproape noua. | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |