![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: bucuresti |
Castile nu sunt noi! Sunt omologate! Casca 'S' este neagra complet si este f putin folosita! Cea marimea 'L' este neagra cu flacari arginti si este mai mult folosita si un pic zgariata viziera! Pret 100 lei bucata. Id mess aloje_marius sau cosmote; 0768392650 Poze pe mess | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Aug 2007 |
Probiker? LOL. Unele din cele mai jalnice casti. Nu vreau sa iti impiedic vanzarea dar....n-asi da nici 5 lei pe o casca probiker. Sunt galagioase, prost concepute si te protejeaza mai mult nu. Curelusa de prindere are tendinta sa plesneasca la impact deci...tartacuta ta va lua contact direct cu asfaltul...
| ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Jun 2004 Location: bucuresti |
Prietene poate ai treaba si te retin,,, cu anuntul meu, Cat despre castile Probiker, binenteles nu le poti compara cu o casca de genul shark, shoei sau altele, pt ca e o diferenta de cel putin 200 de euro intre, Plus ca pe langa toate chinezariile din targ, o casca probiker este net superioara, pe incercate! Cum poti spune ca se poate rupe curelusa la impact??? garantez ca tragi o masina cu acea curelusa. Sa inteleg ca tu sari de pe motor in mers pt a testa castile, si ai testat si probiker si nu prea tia placut!? In primul rand aceasta casca este omologata si se vinde in magazinele moto louis! Cine cumpara o casca probiker o cumpara pt ca este foarte bine echilibrata intre calitate si pret! Si astept sa-ti ceri scuze pt postul tau total aiurea! Altfel o sa am grija sa-ti iei warm.....poate ban.. Daca aveai ceva de spus o puteai spune pe pm... nu pe tread, dar vad ca deabea ai 2 posturi asa ca..... nu stiu daca o sa prinzi mai multe pe aici! | ||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |