![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: bucuresti pe dreapta | vand 4cauciucuri dunlop sigilate185/65/14
vand 4 cauciucuri H de vara,sp sport, marca dunlop ,dimensiuni185/65/14 sint absolut noi si le vand pentru ca au fost comandate gresit si nu s-au potrivit pe jantele de la masina mea.sint comandate din germania. pret 250 euro negociabil. contact:0722741200 pentru alte detalii sunati la nr de mai sus.cauciucurile pot fi vazute in zona drumul taberei- orizont anunt valabil doar pentru bucuresti. nu imi lasati mesaje aici pentru ca nu am net acasa | ||
|
| | #2 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: bucuresti pe dreapta |
up...si am rugamintea sa nu ma mai apelati aici sau pe private pentru acest anunt deoarece nu sint cauciucurile mele.eu doar am pus anuntul pentru un prieten.deci pentru detalii sunati la nr de tel 0722741200-paul.eu o sa dau doar cate un up si voi da thread closed cand va fi cazul.multumesc anticipat pentru intelegere. si pentru moderatori:stiu ca nu era voie sa postezi anunturi in numele altora dar eu garantez pentru prietenul cu cauciucurile.marfa e verificata de mine si e exact cum am descris-o.
| ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
sunt interesat...iti ofer 6 milioane pe ele...daca sunt noi sigilate cum zici. ps: la 200ron/buc este acum acelasi cauciuc in metro, deci practic mai ieftin decat 250euro sau http://www.vreau-anvelope.ro/anvelop...T_01_86_H.html la 210ron
__________________ "Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului. Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic. Nu ma pot imagina francez, englez, german, adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam. Sunt roman prin vocatie, ca altfel nu pot sa ies.Tot ceea ce gandesc devine romanesc" | |||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |