![]() |
| | #1 (permalink) | ||
|
benzina 1.6 110cp 8000km Dublu Climatronic Volan imbracat in piele Comenzi pe volan Schimbator in piele Limitator de viteza Pilot automat 6 airbaguri Geamuri electrice Oglinzi electrice/incalzite Computer de bord Cotiera de piele Scaun sofer reglabil pe inaltime Radio CD Jante pe 16 aluminiu originale masina este impecabila, ca noua practic... masina a fost lovita in fata, apoi reparata pentru uzul personal, nu pentru vanzare... cand a fost lovita avea 2000km, restul s-au facut dupa reparatie, masina merge impecabil. pret 12000eu
__________________ i live my life 10 seconds at a time.... | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
|
ca om interesat de masina (caut sa cumpar si eu), de ce o vinzi daca e ca noua? si daca ai reparat-o pentru uz personal? pretul....cat e de discutabil, tinand cont ca e 14.900E NOUA, cu aceleasi dotari, + promotii,etc....?
__________________ Don't drink and drive, smoke and fly!!! | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
|
accidentu a avut loc inainte de 2000km... a fost reparata, s-a mers cu ea prin bucuresti si intr-un concediu in afara si am constat ca nu acopera nevoile familiei pretul este negociabil in limitele bunului simt... nu afost lovita si reparata la 80000km ci cand era noua... poze de cand a fost lovita nu cred ca am... a fost lovita in fata... s-a schimbat bara, capota, radiator, farul drept, parbriz (parca, nu-mi mai aduc aminte sigur) a fost reparata intr-un service agreat de diverse societati de asigurari
|
| | #11 (permalink) | ||
| Quote:
| |||
|
| | #16 (permalink) | ||
|
am zis ca NU a fost lovita la 80000 (zeci)km, vroiam sa spun ca nu e acelasi lucru o masina lovita si reparata la 8000cum e a mea, si o masina lovita si reparata la 100000km (a mea fiind impecabila inauntru spre deosebire de una cu mai multi km de exemplu)
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |