![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| vand daewoo lanos
fabricat in 1998, inmatriculat oct 1999 motor 1.5 benzina 63kw 83cp 59mii km reali (pentru ca am luat-o noua, nu stiu cum se poate verifica veridicitatea) dotari standard: geamuri electrice spate si fata cutie manuala 5+1 servodirectie aer conditionat faruri ceata modificari si imbunatatiri: volan sport momo (mai am si originalul daca se vrea) jenti 15' aluminiu cu anvelope pirelli p5000 achizitionate in vara asta +jenti 13' tabla cu capace si anvelope de iarna modificat culoare lumini bord in alb si albastru filtru sport (se poate monta originalul inapoi, acesta are doar vreo 500km de cand l-am montat, nu e din targ, e j&r original) cd player jvc cu iesire de statie si subwoofer si intrare de ipod (pe la bricheta) (am si casetofonul original daca se doreste) boxe fata magnat in locul celor standard statie mac 4100 conectata la boxe spate ovale jbl si subwoofer tub jbl (se aude tare, decent as zice eu) suspensie sport fk nu prea se observa, nu o coboara prea mult masina e in stare foarte buna, interiorul mai ales se vede ca a fost ingrijit masina este infundata putin pe partea dreapta, ar trebui sa se rezolve pe casco... pret 5500eu
__________________ i live my life 10 seconds at a time.... | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
up
__________________ i live my life 10 seconds at a time.... | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |