![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Rover 600, 2.0l Benzina
Sal, pt. ca am mai vandut aici masina prietenei mele acum ceva timp ma gandesc sa mai incerc cu una tot din familie. Auto : Rover 600 (saloon) An : 1999 Culoare: Verde Motor : 2.0 L Benzina (Honda) CP : 96KW/128CP (am calculat cu un converter nu sunt 100% sigur ca este corect) Km efectuati : ca. 144.000 Cutie manuala 5 Trepte. Dotari : ABS, 4x Airbag, A/C, 4x geamuri electrice, 2x oglinzi electrice+incalzite, jate aliaj, alarma, inchidere centralizata, radio/CD,roata de rezerva normala. In pret : 4x anvelope vara, 4x anvelopede iarna, ambele seturi bune inca 2 sezoane. Masina arata foarte bine si a fost foarte bine intretinuta, in plus in cei 7 ani de cand o am nu am avut nici un fel de probleme la motor sau la alte componente, nici accidente cu declansari de airbaguri s.a.m.d. (Mici tamponari unde am mai schimbat un spoiler, o bara, dar cam atat.) Inmatriculata in Romania. Accept orice fel de teste la reprezentanta pe computer pt. cine crede necesar in cazul cumpararii, sau pentru orice fel de alte informatii msg me. Pret : 6700 Euro Neg. Contact : 0744475326 YM : klaxhu Poze urmeaza... Last edited by klaxhu; 24-09-2007 at 17:14.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
ohh, un cunoscator ![]() yam facut la un moment dat un consum din ala cu plinu pana sus, mers 200 km si plin din nou. am iesit undeva la ca. 10l cu mentiunea ca eu nu merg zi de zi cu ea cu cu 1-a pe magheru in circulatia aia sa stau 2 ore pana la servici. cred ca tb sa ai nervi de otzel pt asa ceva. in afara ya aprox 7l in functie de cum conduci. (are rosu la 6000+ rpm si suna prea bine motoru sa nu ii dai) PS : daca e sa o yey asa si un C2 al unui prieten cu motor de 1,2 ii ya 12 litri intr-un asa infern. ai pm cu pret Last edited by klaxhu; 25-09-2007 at 11:00.. | |||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
app are 130 cp
__________________ Phone : 0754390670 sau 0733839092 IM : bogdan_only4u Mail : bogdan_only4u@yahoo.co.uk Masina : Furia Verde (Oltcit 12 TRS-->> transformat in Axel 12 TRS)
| |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |