![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Nick anterior: mihai23378 Join Date: Feb 2006 | bicicleta CROSS la pret foarte bun
bicicleta cross stare f buna cadru aproape impecabil negru culoare originala ,usor si fiabil manete si schimbatoare Shimano V-brake (8 speed) frana fata disc promax frana spate v-brake promax schimbatoare Shimano(atat de foi(tourney) cat si de pinioane) jenti duble negre cu spitele in grupuri de 4(mai groase) ceea ce-i confera un desing foarte frumos cauciuc spate schimbat Vuelta usa sa schimbata bike positive 550 ron - nu ma intereseaza comentariile aiurea - chiar sunt satul de asa ceva...cei interesati va rog puneti intreberi
__________________ id mess mihai23378 - va rog mult nu dati add pe mess si specificati de unde aveti id-ul ![]() nr tel 0722 204603 0766 373582 | ||
|
| | #3 (permalink) | ||
|
Bicla e buna la banii astia. Faptul ca are cadru de aluminiu o ridica destul de mult. Era mai bine daca detaliul cu roata din spate era pe partea cealalta sa se vada angrenajul rotii.
__________________ Nu poti forta un om sa te placa; nu esti bine venit, pleaca.. (Parazitii 2007) Last edited by Dragon Warrior; 05-10-2007 at 09:53.. | |||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Nick anterior: mihai23378 Join Date: Feb 2006 |
am facut si eu o poza in fata blocului si se holbau vecini ca nu stiau de ce-mi fotografiez eu bicla.am fost cam rusinos si am facut 2 poze la nimereala. uppppp!
__________________ id mess mihai23378 - va rog mult nu dati add pe mess si specificati de unde aveti id-ul ![]() nr tel 0722 204603 0766 373582 | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
DA le dezgropatzi nu gluma | |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |