![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand Opel Astra Coupe 1.7 TDI 2001
masina este adusa in tara din Germania si inmatriculata in nov /2006 in prezent are 105.000km din care 99.000km sunt facuti acolo. modificarile au fost facute acolo la o firma de tuning COUPE 2+1 USI 1.7 TDI 1686cm 55KW an fabricatie 2001 EURO 3 Cutie manuala 5.1 Geamuri Electrice Servo Directie 8 Airbags Aer Conditionat Eleron Jante 16 OZ Cauciucuri viteza 215/40 86W Suspensii sport ( masina este mai lasata si mai stabila la viraje ) Oglinzi schimbate tip sport Geamuri spate si luneta fumurii ( nu este folie ) Pleape fata Stopuri schimbate Volan piele Scaune reglabile CD player si control pe volan orig Magazie 4 CD Instalatie subwoofer Huse interioare PRET : 7900 euro Last edited by Oka; 28-09-2007 at 16:22.. | |||
|
| | #2 (permalink) | ||
![]() top speed 180km/h consum 5% afara 6%-6.5% oras am facut cu jumate de rezervor 650km pana la mare si inapoi. ( ~75 ron ) la 100.000 km i s-a facut revizie adica schimbat toate filtrele, uleiul, curea distributie etc toate noi motivul vanzarii : mi-am luat ceva mai "de famile" contact : 0724.680.943 - Bogdan ( nu raspund la bip ) Last edited by Oka; 28-09-2007 at 16:20.. | |||
|
| | #7 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2007 | http://dexonline.ro/search.php?cuv=coupe http://images.google.ro/images?hl=ro...-8&sa=N&tab=wi Pe scurt Masina Coupe = masina care are 2 usi si [eventual] spatiu pentru pasageri in spate. A nu se confunda cu Cabrio care este coupe+capota de sus lipsa ,sau ma rog , care se da la o parte. http://images.google.ro/images?hl=ro&q=cabrio&gbv=2 L.e. frumoasa masina ,bafta la vanzare Viteza aceea este cea recomandata de producator sau cea maxima care ai mers cu ea? Sau limitata electronic sau... ?
__________________ Nu va sufar pe cei care va aratati interesat de un anumit produs/serviciu iar apoi nu mai dati un semn,barem sa ziceti ca nu va mai intereseaza . :fuckoff: ![]() ![]() ![]() ![]() Zaraza va saluta pe cei mentionati mai sus | ||
|
| | #8 (permalink) | ||
|
mersi m-real 180km/h este maximum cu care am mers cu ea o sg data pe autostrada eram curios cat poate dupa ce am luat-o nu este masina de curse, este un diesel care consuma putin, extrem de usor de intretinut si in care s-a investit un pic la exterior sa arate bine pretul este discutabil &up | |||
|
| | #9 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Sep 2005 Location: Colchester | in general nu prea e, dar la astra e o diferenta. astra simpla in 2 usi e ce ai tu, "coupe-ul" 100% este de fapt astra bertone. poti sa gugal o poza ca sa te convingi. durerea cu bertone e insa ca nu prea multe se potrivesc de la astra normal, chiar daca pare aceeasi masina. ceea ce rezulta intr-o intretinere mult mai scumpa. free up, masina arata ok, facuta cu gust, si pretul imipare destul de bun avand in vedere ca nu e tocmai stock. dupa cum ai spus, nu e o masina de liniute, e doar ceva economic, ieftin de intretinut si putin cosmetizat. | ||
|
| | #10 (permalink) | ||
|
Diferenta dintre Astra cu 2 usi si astra coupe: coupe e mai lunga, are portbagajul separat de luneta, are 5 prezoane la roti, alta instalatie de franare, alta suspensie, interior ceva mai diferit, ceasuri albe in bord.... nu exista 1.7dti pe coupe... Mai sunt, dar nu-mi vin in minte toate.... Uite o poza cu Astra Coupe | |||
|
| | #12 (permalink) | ||
|
sincer se vinde o masina aici...care e rostul de a mentine aceasta discutie cu diferenta dintre coupe si 2 usi? sincer, cred ca Oka a inteles care e diferenta...free up de la mine, superba masina!
__________________ id: mariusionita_ro@yahoo.com tel. 0723.216.799 "Arguing on a forum is like running on special olympics: even if you win, you're still retarded" | |||
|
| | #20 (permalink) | ||
|
up
| |||
|
| Advertisment | |
Cumpără jocuri prin SMSRapid si sigur! | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |