![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: bucuresti pe dreapta | vand dacia break 1310 cu piese noi(nu am acte)
se vinde o dacia break 1310 pentru piese,pe motiv ca o tin degeaba.nu m-am miscat repede cu actele si acum nu mai dau de proprietar.ideea e ca are majoritatea pieselor esentiale schimbate de mine cu unele noi:motor nou de dacia 1410,cutie viteze noua,in 5 trepte.etc. aspectul masinii este mai mult decat ok. pretul este de 500 euro negociabil masina se poate vedea in zona bulevardul timisoara-drumul taberei(bucuresti) contact: 0721101186 - Paul nu imi lasati mesaje aici ca nu verific,voi pune pe cineva doar sa mai dea cate un up din cand in cand. | ||
|
| | #4 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Apr 2006 Location: bucuresti pe dreapta |
deci se vinde pt piese.am precizat k nu e anuntul meu personal.am postat pentru un prieten care nu le are cu netul si nu are pc.dati si voi un telefon la numarul afisat si vorbiti cu omul.deci nu e furata sau ceva,pur si simplu omul nu a mai dat de proprietar cand sa faca actele,ideea e ca se poate cumpara masina ca nu o mai revendica nimeni.deci sunati si vorbiti cu baiatul.nu e asa de scump sa dai un telefon | ||
|
| Advertisment | |
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |