![]() |
| | #1 (permalink) | ||
| Vand VW Golf IV 1.9 TDI Euro 4
* Mentionez din start ca masina este a nasului meu, nu a mea. ** Pentru detalii suplimentare puteti suna direct sau sa asteptati un raspuns aici pe forum [ caz in care va dura ceva ]. Masina : VW Golf IV Motor : 1.9 TDI , 101 CP, EURO 4 ! Km : 104.500 An Fabr : 2003 Adusa : de maxim 2 luni in tara. * Masina are Carte Identitate si ITP pana in 2009. Dotari : * Aer Conditionat * Abs * ESP * 10 Airbag-uri * Computer Bord * 4 Geamuri Electrice * Oglinzi Electrice Incalzite - Heliomate * Trapa Electrica * Proiectoare * Casetofon RDS cu 8 Boxe * Volan Reglabil pe inaltime * Scaune reglabile pe inaltime si Lombar * Suport pahare * Cotiera spate * Inchidere centralizata * Cupla remorca * 2 chei cu inchidere din telecomanda. ** Masina este impecabila. *** Masina se afla in Pitesti. Pret : 9600 euro Discutabil [ Pretul nu include TPI ] Contact : Razvan [ nu, nu eu, nasul meu ] Vodafone : 0723.306.876 Orange : 0745.104.529 | |||
|
| | #6 (permalink) | ||
| Registered User Join Date: Oct 2005 |
alea 10 airbaguri sunt de fapt 6 1 sofer 1 pasager 2 laterale 2 tip cortina (de la stalpul fata pana la stalpul spate)
__________________ Prostii mor pentru ideile celor destepti ATENTIE la telefoanele FAKE de pe CG forum | ||
|
| | #7 (permalink) | ||
|
@Silviu26 Nu am cum sa-ti scanez brief-ul pentru ca este la nasul meu in Pitesti . Masina ARE Carte de Identitate si ITP pana in 2009 , facute aici, crezi ca nu scirau aia EURO 3 daca era? ARE Euro 4. @Hyena Nu, nu e greu, daca RAR-ul zice ca este euro4 @stefan85 Or fi 6, or fi 10, eu n-am vazut masina sa iti spun. El spune ca sunt 10. | |||
|
![]() |
|
| Thread Tools | |
| |